10-12-08

computer

Het is weeral een tijd geleden dat ik nog op mijn blog gepost heb. Daar zat voor een stuk het AVG-probleem tussen. Ik heb mijn pc moeten binnen brengen in de Brugse Computerkliniek. Die moesten hem (haar?) weer aan de praat krijgen, het antivirusprogramma Bitdefender installeren en de aan/uit-knop herstellen. Twee dagen later mocht ik de pc terug ophalen. Resultaat: de aan/uit-knop was niet hersteld, het antivirusprogramma Norton 360 stond erop, al mijn bestanden kwijt en 100 euro armer. Het ergste is wel dat door opnieuw te formateren al mijn administratie van de vzw weg was (boekhouding, ledenadministratie, brieven), al mijn foto's en muziekbestanden, enfin eigenlijk alles... Nog een geluk bij een ongeluk dat ik wat bestanden kon recupereren van de computer op het werk. Maar ik heb toch nog veel werk gehad om mijn pc weer in orde te brengen (voor zover mogelijk).

computer2

Ondertussen heb ik besloten mijn pc cadeau te doen aan junior en zelf me een nieuwe computer aan te schaffen. Ik heb er eentje op maat besteld bij mijn goede vriend Herald die daarin deskundig is. In de Kerstvakantie gaan we dan een draadloos netwerkje installeren tussen de kamer van junior en mijn bureau. Ik kijk er al naar uit want het zal een supersnel pareltje worden.

 

14:21 Gepost door Repelsteel in Web | Permalink | Commentaren (4) | Tags: blog, brugge, computer, pc, repelsteel, junior, antivirus, kerstvakantie, avg |  Facebook |

Commentaren

Ik raad je aan om ineens een externe hard disk (niet meer zo duur deze tijd) te kopen en daar regelmatig een volledig back up op te zetten. Je weet nooit.

Gepost door: Nana | 10-12-08

Wat Nana zegt dat wou ik je ook aanraden. Als ervaren 'alles kwijt' computeraar, die reeds meermaals van nul is kunnen herbeginnen, kan ik je verzekeren dat backup's maken met een externe harddisk van minder dan 100 Euro, nauwelijks moeite kost. En na een crash kan je meteen weer moeiteloos aan de slag!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 17-12-08

PRETTIGE FEESTDAGEN gewenst aan heel de familie.
Vriendelijke groeten.

Gepost door: Emmy | 23-12-08

dus... als ik het goed snap is junior één van de enigen die winst maakt in deze zaak (behalve de betreffende computerklinieken dan?)?

Gepost door: sterrenmama | 29-12-08

De commentaren zijn gesloten.