14-11-08

AVG

Getroffen AVG-klanten krijgen gratis licentie

AVG biedt alle klanten die zondag hun Windows-systemen plat zagen gaan na een foutieve update, een jaar lang gebruik van haar virusscanner aan.

Betalende gebruikers krijgen een gratis licentieverlenging van een jaar. Maar ook iedereen die AVG Free Edition gebruikt, krijgt een licentie van een jaar voor AVG 8.0. AVG zal in de week van 24 november uitleggen hoe de licentie kan worden geactiveerd.

Een financiële vergoeding komt er niet, ook al hebben veel gebruikers een hersteller betaald om het probleem op te lossen.

Het bedrijf heeft de afgelopen dagen naar schatting twintig- tot dertigduizend telefoontjesmoeten verwerken. Inmiddels heeft AVG naast instructies om het probleem te verhelpen, ook een tweetal fixes uitgebracht.

Het voorbije weekend zorgde een update van AVG ervoor dat het Windows-bestand user32.dll ten onrechte als Trojaans paard werd gemarkeerd. Daardoor bleef Windows in een lus herstarten.

Commentaren

Hé Repelsteel! Ik heb ook AGV, de free edition. Gelukkig heb ik geen problemen ondervonden.

Ik wens je nog een fijne avond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 14-11-08

:-) Thx kerstman! ;-)

Gepost door: Fleur | 14-11-08

bloosbloosbloos Sorry dat het zo lang geleden is dat ik alweer eens kwam kijken hoe het jullie gaat. Spijtig genoeg was het sterrenhuis even een chaos...

Gepost door: sterrenmama | 15-11-08

Dat is wel een grote missing van dat antivirus program! En dat er zo velen zeker een dot geld betaald hebben om hun pc weer startklaar te krijgen.
We zijn intussen terug uit Portugal. natuurlijk véél te kort. het was er prachtig! Zowel het weer als de omgeving.
Groetjes.

Gepost door: Emmy | 18-11-08

De commentaren zijn gesloten.