30-01-08

niks dan slecht nieuws

We zijn ons zaaltje kwijt met de Vlaams-Portugese vereniging. Eigenlijk zijn we een beetje het slachtoffer van ons succes. De eigenaar heeft een Portugees lief, en het mag gezegd: een antipathieke vrouw, die niet kan verdragen dat haar man zijn infrastructuur verhuurt aan een Portugese club die veel volk trekt. Bijgevolg heeft ze gezegd: het is zij of het is ik. En de verhuurder heeft gekozen voor haar waardoor we buitengegooid zijn. Ik ben nu volop bezig een andere zaal in Brugge te arrangeren maar dat is niet gemakkelijk. Hopelijk heb ik vlug goed nieuws.

Wat nog veel erger is, is dat mijn jongere broer (43 jaar) opgenomen is in de intensieve zorgen van het UZ Gent. Hij wordt er al een week kunstmatig in coma gehouden, beademd, en gemonitord. Ik ben er al een paar maal op bezoek geweest maar dat heeft niet veel zin want hij knippert zelfs niet met zijn ogen op mijn stem. Ik vrees het ergste.

Dat allemaal en dat shitweer werkt op mijn gemoed waardoor ik me ook niet zo goed voel. Resultaat is een terugval van mijn gezondheid waardoor ik ook weer een paar dagen thuis zit. Het jaar 2008 is wat mij betreft slecht begonnen.

Commentaren

Hey... Even een mailtje om je een hart onder de riem te steken... Het lijkt inderdaad niet te lukken dit jaar om goed op gang te komen... maar het jaar is nog maar net begonnen, dus er kan nog vanalles ten goede keren... Ik hoop voor jou dat je broer ook beter mag worden... nooit de hoop verliezen en blijven praten met hem... 'k heb ooit iemand op deze manier (en men had hem ook opgegeven) uit een coma weten te ontwaken... Tot later en lieve groet van Maaike

Gepost door: Maaike | 02-02-08

De commentaren zijn gesloten.