22-10-07

caravan

In mijn caravan ben ik superman...

Tijdens de vakantie in Portugal huurden we de afgelopen jaren een vakantiewoning in een park met zwembaden en privé-strand in de Algarve. Heel leuk maar nogal prijzig. Voordien konden we de grote caravan gebruiken van mijn schoonbroer maar die heeft hem 3 jaar geleden verkocht en door de grootte moest je al een terreinwagen hebben om hem te kunnen trekken.

Toevallig heeft mijn neefje een nieuwe caravan gekocht en verkocht hij zijn oude. In het weekend zijn we weest kijken naar de 'sleurhut'. Het beviel ons wel: hij is niet van de jongste maar goed onderhouden, groot genoeg voor ons vieren, bovendien is er een recente voortent bij en zit er een nieuwe koelkast in. Eigenlijk verkoopt mijn neef de caravan omdat er geen toilet inzit. Voor ons is dat niet erg want we gaan toch altijd op een camping staan zodat de koop snel beklonken was. Dus volgende zomer gaan de repelsteeltjes, als 't God belieft nietwaar, opnieuw kunnen kamperen in Portugal. Binnenkort een paar foto's.

Commentaren

Hallo Ik zou eens graag een mobiloon huren om Portugal te doorkruisen...lieve groetjes..

Gepost door: yolanda | 22-10-07

Goedemorgen Repelsteel Veel plezier met de caravan.
Het toilet gelijk je zegd zal wel geen probleem zijn.
Eens op tijd en stond stoppen is ook niet mis.
Zo de week is al bijna weer aan zijn einde gekomen.
Ik kom je nog een fijne vrijdag.
En een aangename weekend toewensen
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 26-10-07

*** Volgend jaar gaan wij misschien ook naar Portugal en naar de Algarve...maar wel op hotel...Camperen is niks voor mij...

Fijne vrijdag
Groetjes

Gepost door: Marc | 26-10-07

De commentaren zijn gesloten.