10-09-07

van alles een beetje

Het weekend zit er alweer op. Zaterdag zijn we naar Brussel geweest om inkopen voor het Portugees weekend op 15 en 16 september. De bar in het lokaal moest aangevuld worden en de (diepvries)hapjes aangekocht. Zaterdagavond heb ik dan nog met mijn goeie vriend Caparica (kijk eens naar zijn blog, bij mijn bloglinks staat hij erbij) de schilderijen uitgepakt die per vrachtwagen uit Portugal geleverd werden in twee enorme kisten. Die schilderijen van de Portugese artiest José Robalo dienen ook voor de Portugese tweedaagse tentoonstelling.

Zondag was een luilekkere dag met bezoek voor de middagkoffie van twee bevriende echtparen. Ik ben het huis niet uitgeweest.

Ook al omdat ik sinds het weekend met een abces op mijn tandvlees zit. De rechterkant van mijn gezicht is gezwollen erdoor. Gelukkig doet het niet teveel pijn. Vanavond mag ik naar de tandarts. Dat wordt allicht antibiotica om de zwelling te verminderen vooraleer hij er iets zal aan doen.

Deze week starten ook de avondcursussen Portugees (waarschijnlijk op maandag, dinsdag en donderdag) zodat er niet veel tijd meer zal overblijven om te bloggen of blogjes te bezoeken. Maar we doen ons best!

Commentaren

fijne maandag... en veel plezier ;-) bij de tandarts

Gepost door: joelle | 10-09-07

Hello Dat zal wel pijn doen zo'n dikke kaak en zeker de eerste dag....ik heb het ook al een paar maal meegemaakt...je weet gewoonweg niet waar kruipen...misschien ga ik ook wel eens naar die tentoonstelling kijken want ik hou heel veel van kunst...nog een aangename dag ...liefs..

Gepost door: Athea | 10-09-07

;-) Oei tandpijn dat is ook geen lachertje!
Ik zie dat je al druk in de weer bent voor het weekend, dat word zeker een succes.
Groetjes en tot kijk.

Gepost door: emmy | 10-09-07

Het zal allemaal heus wel lukken!!!
groetjes

Gepost door: sylvie | 10-09-07

reactie op reactie hahaha ja ik heb nog piercing's één kleine in m'n neus die heb ik al van mijn 12 jaar en een navelpiercing die ik al van mijn 14 jaar heb.ben er nu 30 dus tijd voor een andere en wie weet zet ik mijn neus en navel nog wel eens speciaal voor jou op mn blog haha.

groetjes

Gepost door: gezinvan4 | 10-09-07

*** Heel veel beterschap gewenst met je tandvlees

Fijne dinsdag gewenst
Groetjes

Gepost door: marc | 11-09-07

Infelizmente tenho outra azáfama senão vier para ver a exposição . os cumprimentos

Gepost door: alfacinha | 11-09-07

oei wat is dat hier op blog allemaal met die tanden. Hoop dat het niet besmettelijk is want ik ben doodsbang voor de tandarts;

Gepost door: beesken | 12-09-07

Heykes Repelsteel Wij wensen je een fijne woensdag toe. Hopelijk is het wat meegevallen bij de tandarts?
Groetjes van de 3 biggetjes en hun mama.

Gepost door: Driebiggetjes | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.