13-07-07

vrijdag de dertiende

Prinses is behouden teruggekeerd van het scoutskamp. Ze was doodmoe en hees en stond vol muggenbeten. Ze had allicht ook niet in 5 dagen haar krullen gekamd. Na een verkwikkend bad, een snelle hap en nog wat vertellen, is ze naar bed gegaan om de klok rond te slapen.

Vandaag, vrijdag de dertiende, is onze laatste werkdag vooraleer met vakantie te gaan. Iedereen snakt ernaar om maandag te vertrekken. Maar eerst is er nog heel veel werk: betalingen regelen, auto laten nazien, dakkoffer installeren, valiezen pakken, documenten verzamelen, enz...We zullen lekker gestresseerd vertrekken.

Voordien hebben we morgen nog een tuinfeest bij een tante voor alle neven en nichten. Het is de eerste maal dat ze dat organiseert en sommigen heb ik al jaren niet meer gezien. Het wordt mooi weer en we gaan allicht een pintje kunnen pakken, dus is dat ideaal om de vakantie te beginnen.

Commentaren

Hello Het zal noch een drukke bedoening zijn voor dat jullie kunnen vertrekken naar Portugal.
Maar in ieder geval geniet er met vole teugen van
de vakantie.Tot binnen kort dan
Nog een aangename vrijdag en een fijn weekend
toegewenst Groetjes

Gepost door: Rita | 13-07-07

*** Een hele fijne en zonnige zondag gewenst

Groetjes

Gepost door: marc | 15-07-07

mmm op vakantie vertrekken is altijd leuk en bij ons was het vroeger ook altijd stresseerend maar daarna goed genieten van de zon en de rust!!!! Maak er een leuke vakantie van!!!
groetjes

Gepost door: sylvie | 15-07-07

De commentaren zijn gesloten.