02-07-07

solden, meter en vakantie

Ik las ergens dat de Vlaming minimum 200 euro uitgeeft tijdens de zomersolden. Welnu dan zit ik al ruimschoots aan dat bedrag. De drukte van solden in de winkelstraten hebben we zaterdagmiddag vermeden en we zijn naar de A-Mode geweest (een grote kledingszaak waar ze alle merken hebben). Met 9 stuks, vooral hemdjes voor mij, en 205 euro lichter zijn we er buiten gegaan. Nu nog senhora, junior en prinses in het nieuw stoppen...

Zaterdagavond mochten we naar het verjaardagsfeest van meter die 75 jaar werd. Eigenlijk is zij geen meter van ons maar iedereen zegt dat tegen die suikertante. Ze is allang kinderloos weduwe en profiteert van het leven: ze is nooit thuis, maakt elk jaar een reis naar Amerika, en laat het geld rollen. Ze had haar twee zussen (o.a. mijn ma) met hun kinderen (o.a. ik) en kleinkinderen (o.a. junior en prinses) uitgenodigd op een etentje in het Breughelhof te Meetkerke. Het was lekker en plezierig, op naar de tachtig jaar meter!

DSC01625web2

 

Ondertussen is het aftellen naar onze vakantie (nog veertien dagen) en zijn al verschillende vrienden vertrokken: A. naar Rio de Janeiro, C. naar Barcelona, L. naar Portugal, enz... Nog even op de tanden bijten en we kunnen het slechte Belgische weer ook achter ons laten.

Commentaren

hier eens komen lezen groetjes

Gepost door: frank | 02-07-07

hoi hoi hoi Weer helemaal bijgelezen sé. Amai, de kinderen hebben toch goede resultaten gehaald op school. Dat is toch altijd weer een gerustelling hé. Nog even aftellen en het is jullie beurt om op vakantie te gaan. Mijn ventje heeft binnen 3 weken weer een weekje maar dan gaan we niet weg. In september nog een weekje Provence en we hebben het gehad voor dit jaar. Waar gaat jullie vakantie naar toe? Portugal?

Gepost door: Nana | 02-07-07

Goedeavond Een beetje lichter in de portemonnee.
En ik lees dat het nog niet gedaan is....
Naar een feestje gaan is altijd plezant
Een dikke proficiat aan suikertante.
Nog eventjes op de tanden bijten en de vakantie staat voor de deur.
Nog een aangename avond verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 02-07-07

wel Ik tel mee af, wij vertrekken ook over 14 dagen en zetten ook nog even de tanden op elkaar om onze belgische zomer te trotseren.

Gepost door: beesken | 03-07-07

ai ai jullie zijn inderdaad armer maar het is voor een goed doel niet? groetjes

Gepost door: sylvie | 03-07-07

*** Ik heb spijtig geneog altijd vakantie..Noodgedwongen wel te verstaan..Gezondheid is onbetaalbaar!!
De jeuk is gelukkig verminderd door een zalfje.Ik kan weer een beetje opgelucht ademen.

Nog een fijne dinsdagavond gewenst
Groetjes

Gepost door: marc | 03-07-07

ik ben nog niet in de uitverkoop wezen snuffelen. het zal voor een andere keer zijn denk ik, zolang marc nog niet goed kan lopen zijn we beter thuis en dat is ook heerlijk want het zijn onze wittebroodsweken dus......vul maar in...hahaha
groetjes

Gepost door: anita | 03-07-07

;-) Ik ben ook al boven dit gemiddelde dit jaar. heb mij een prachtige avondjurk gekocht voor het huwelijk van onze jongste ;-)
Groetjes en fijne vakantie.

Gepost door: emmy | 04-07-07

De commentaren zijn gesloten.