28-06-07

resultaten proefjes

Het schooljaar loopt nu wel echt op zijn einde en dus kregen ook de repelsteeltjes hun rapport. Prinses repeltje haalt in het tweede leerjaar 81%. Dat is behoorlijk ondanks haar leesproblemen. De juf praat voorzichtigweg over "dyslexie". Nochtans spreekt de logopediste daar (nog) niet over. Prinses krijgt immers al het hele schooljaar twee maal per week logopedie om haar leesprobleem te verhelpen en ze zit nu aan AVI 3 terwijl ze eigenlijk al AVI 5 zou moeten gehaald hebben. Dat zorgt ervoor dat de spellingproefjes en de proef toepassingen (met vraagstukken) een lage score hebben. Enfin, in de zomervakantie zal ze haar lezen moeten onderhouden en dan kan ze in september starten in het derde leerjaar.

Junior repeltje heeft het redelijk goed gedaan in het vijfde leerjaar. Hij haalt 75%, dat is het klasgemiddelde en 4% meer dan met Kerstmis. Het probleem bij junior zit overduidelijk in zijn ADHD. Het is voor hem gewoonweg onmogelijk om zich (lang) te concentreren, ook niet met zijn medicijn Concerta. Zo haalt hij bijvoorbeeld 's morgens een 10 en 's middags op het tweede deel van dezelfde proef slechts een 3. Hierdoor zakt natuurlijk zijn totale percent. Niettemin heeft hij zijn best gedaan en hij kijkt begerig uit naar de vakantie in Portugal waar zijn neef hem zijn oude Playstation 2 heeft beloofd. Het aftellen naar Portugal is begonnen maar eerst zijn er nog twee grote familiefeesten waarover later meer.

Commentaren

graag komen lezen, proficiat voor de kinderen met hun behaalde resultaten en geniet van je feesten
groetjes

Gepost door: hartendame2 | 28-06-07

Hello Proficiat voor Princes en Junior voor hun behaalde resultaten.
Nog een fijne dag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 28-06-07

Hello Proficiat voor Princes en Junior voor hun behaalde resultaten.
Nog een fijne dag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 28-06-07

proficiat en een fijne vakantie toegewenst.....hier is het nog even wachten tot deze namiddag voor de schoolresultaten......

Gepost door: joelle | 29-06-07

Heykes Repelsteeltjes Dat zijn mooie resultaten hoor. Geniet van jullie vakantie!
Groetjes van de 3 biggetjes en hun mama.

Gepost door: Driebiggetjes | 29-06-07

;-) Hallo Repelsteel, jou kindjes deden het goed op school hé. Toch altijd een moment van stress die rapporten! Ik ben daarvan verlost, maar hoor toch graag hoe de kleinkinderen het deden en dat valt hier ook heel goed mee.
Ik zette ook een link naaar jou.
Vele groetjes en tot kijk.

Gepost door: emmy | 29-06-07

leuk dat je je wegje terug hebt gevonden naar mijn blogje!
de resultaten mogen er zijn he van de kindjes. We kunnen ook niet alles van hun verwachten het belangrijkste is dat ze er door zijn en dat ze er volgende jaar tegen kunnen, het zal allemaal wel beteren!!! groetjes

Gepost door: sylvie | 29-06-07

*** Fijn dat de uitslagen goed waren op school..Kan je met gerust hart op reis vertrekken...
Voor nu een fijn weekend gewenst

Groetjes

Gepost door: marc | 30-06-07

De commentaren zijn gesloten.