25-06-07

maandag

Het weekend zit er al weer op. Het waren rustige dagen met veel luieren, ook al door de hevige regenbuien. Zaterdagmiddag heb ik met junior de wekelijkse boodschappen gedaan terwijl de meisjes naar de braderie (de batjes) in het centrum van Brugge trokken. Die kwamen terug beladen als ezels want ze hadden vier zakken kleren mee, "alles aan 50%", ...

Zondag ben ik dan zelf naar de braderie geweest maar niks naar mijn goesting gevonden natuurlijk, ik wacht wel tot de solden. Deze week staat vooral in het teken van de resultaten van de eindejaarsproefjes (woensdag) en het einde van het schooljaar. Ook ik heb mijn resultaat gekregen van de Gentse universiteit over het onderzoek ADHD bij volwassenen. Het is een hele boterham en ik schrijf er van alles over in één van de volgende berichten op deze blog. Nog een prettige week.

Commentaren

Spijtig voor Madeliefje, maar dat komt in orde, hé. Nog een fijne avond en voor straks ... slaap lekker.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 25-06-07

goeden morgen ja naar bradrie's ga ik ook graag maar vind ook wel eens dat er niks bij is om te kopen maar die gezelligheid is wel leuk.
verder wens ik je een hele fijne dinsdag
heel veel groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 26-06-07

op je reactie Ik ben nu niet echt bijgelovig maar zal er toch maar rekening mee houden bij het vieren van de verjaardagen. Je weet maar nooit.

Gepost door: beesken | 26-06-07

goeden morgen wij komen je een hele gezellige dinsdag wensen.
heel veel groetjes van cor en gooske

Gepost door: wensbox | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.