20-06-07

belastingsaangifte (2)

Vandaag dan eindelijk die dekselse aangifte ingediend bij het belastingskantoor. Ik heb toch wel pech zeker: na berekening in de bank blijkt dat ik volgend jaar zo'n 400 euro mag/moet bijbetalen! Dat is een ferme streep door de rekening voor 2008. Nu ja, zoals onze bankier zegt: het moet zijn dat je het verdiend hebt. Jaja, zowel senhora als ik hadden in 2006 een ietsepietsie meer (zonder dat de bedrijfsvoorheffing evenredig steeg) waardoor we nu met een hogere marginale aanslagvoet zitten (40%). En aangezien ons inkomen ook in 2007 niet zal dalen (hout vasthouden), zullen we in 2009 ook moeten bijbetalen tenzij we vandaag starten met pensioensparen. Pensioensparen! Dat wil toch zeggen dat we oud aan het worden zijn!?

Commentaren

.... zeg....merci hé haha ik ben al een jaar bezig met pensioensparen haha ook om minder belastingen te betalen hoor. als ie eenmaal uitbetaald zal je al genoeg moeten inleveren denk ik haha.

groetjes

Gepost door: gezinvan4 | 21-06-07

Geluk Hei Repel,
Zwijg stil! Wij waren dat belastingsgeval al bijkans totaal vergeten. Het was geen lachertje, met voor 't eerst een luik voor zelfstandige activiteit en zo... We weten nog niet of het positief wordt volgend jaar. Dit jaar hadden we nog geluk, we krijgen een pak terug. Die bookes met Choco kunnen dan efkes vervangen worden door bookes met kaas, joepie. Ocharme. Zo erg is 't ook weer niet, we slaan er ons goed door. Goeie tip van dat pensioensparen, zal ik onthouden voor zodra er weer wat binnenkomt om van te sparen... Je schijnt het voorlopig heel goed te doen hé, persoonlijk, houden zo!

Gepost door: Wan | 21-06-07

Tja.... een rijke mens is iets aardig en is ook nooit content. ;-)))

Gepost door: nana | 21-06-07

;-) Hallo repelsteel hier ben ik dan ook eens langs gekomen. Ik heb het op de foto gezien dat er daar ineens een standbeeld op die fontein stond ;-)We vroegen ons al af wie dat was. het vervolg kenden we echter niet. we hadden niets gemerkt van je bezeerde voet. Hopelijk gaat het al beter. Nog vriendelijke groetjes en tot een volgende keer.

Gepost door: emmy | 21-06-07

Oeps Vind ik eindelijk de tijd je met een bezoekje te vereren, lees ik dat je me oud vindt omdat ik aan pensioensparen doe! Ik hoopte eigenlijk dat dat slim was...

Gepost door: sterrenmama | 21-06-07

hey zo te zien ben je nooit te jong om aan pensioensparen te beginnen!

Gepost door: beesken | 22-06-07

De commentaren zijn gesloten.