12-04-07

niet zo mooi weer aan de kust

De afgelopen dagen werd mooi weer voorspeld maar tot op heden is er op 20 km van de kust niet veel van te merken tenzij achter glas. Hopelijk wordt het tegen het weekend echt warm buiten zodat we naar het strand kunnen om een kleurtje te krijgen. Wat wel al mogelijk was, was onze eerste barbecue van het jaar: maandagavond (in alle friste) hebben we een paar dozijn sardientjes op de uitgehaalde barbecue gelegd. Heel het gezin heeft gesmuld en daarna nog een feestje gebouwd met ons vieren: van Portugese folk over buikdans van Alabina tot de hardrock van AC/DC werd er in het rond gehost. De buren zullen content geweest zijn...

Dinsdag was een rustige dag met de kids naar de opvang. Woensdag kwam dan T., de boezemvriendin van prinses, spelen. Ik ben samen met hen naar het park/speeltuin geweest, snoepjes getrakteerd, enfin alles gedaan voor twee kleine giecheltrutjes.

De volgende dagen worden weer wat drukker met een afspraak bij de notaris donderdagnamiddag (mijn testament opstellen) en 's avonds gaan we met zijn allen naar de vergadering van de buurt waar de stedelijke jeugddienst onze Speelstraat voor deze zomer komt voorstellen. Vrijdagmorgen (de dertiende...) moet ik weeral naar een begrafenis van een verre kennis en 's avonds brengen we junior weg naar het scoutsweekend in Kluisbergen (de Vlaamse Ardennen). Maar tegen dan zal allicht wel meer nieuws op dit blogje staan. Groeten!

Commentaren

** Dankje voor je linkje!!Ik ga zo meteen mijn blog aanpassen en dan krijg jij ook een linkje.
Dankje voor je bezoekjes aan de blog van Marc. Als hij wat verder opgeknapt is dan breng ik hem zijn laptop; hij zal niet weten wat hij ziet...al die reacties voor hem!!!
groetjes

Gepost door: anita | 12-04-07

zucht Maar Bart toch ... ik had gewoon niet door dat je me totaal niet begreep ;-)
Ik zie dat jouw kids je ook volop opeisen. Net het leuke van een vakantie hé.
Heel veel lieve groetjes

Gepost door: anneke | 12-04-07

Goedemorgen Hmmmm lekkere sardientjes.
Nog een fijne dag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 12-04-07

Goedemorgen Repelsteel. Maak er een fijne donderdag van.
Mmm ... sardienen ... lekker.

Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 12-04-07

heyz morgen wordt het een dagje Brugge :-p
geniet nog van het komende weekend
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.