03-04-07

geen lentekriebels

Ik zit zonder inspiratie en ook de goesting ontbreekt om veel te bloggen. Geen lentekriebels bij mij. Wat is er sinds vrijdag gebeurd? De kids hadden hun Paasrapportje mee met een behoorlijke 88% voor prinses en een povere 70% voor junior. Vanzelfsprekend heb ik me serieus kwaad gemaakt op junior want zijn resultaten van zijn proefjes zijn ofwel steengoed of keislecht, afhankelijk van de dag. 't Is dus niet dat hij het niet kan of niet begrijpt maar vooral te wijten aan zijn ADHD. Twee dagen na elkaar of zelfs maar een hele dag zich concentreren blijkt een onmogelijke opgave.

Vrijdagavond vergaderd met de Portugese club en daar kijk ik altijd een beetje tegenop want dat betekent dat weer extra-werk bij mij terecht komt. Maar allé deze keer viel het nogal mee.

Zaterdagmorgen dan naar de begrafenis van een kennis geweest (50 jaar, overleden tijdens een reis in Nepal). Ook al voel je je zelf niet betrokken, het zien lijden en het verdriet van anderen doet me wel wat. Zo'n begrafenis is ook altijd een moment waar je bekenden uit het verleden weer tegenkomt. Ook zondagmorgen naar de kerk want het was Palmzondag. Zaterdag was het dan scouts voor junior en judotraining 's avonds. De films van het weekend waren de Bond-film Casino Royale, een stinker van formaat want het verhaal trok op niets noch de stunts noch de acteurs en Flushed Away die als kinderfilm best te pruimen was.

Maandag dan de dokter op bezoek gehad en naar de therapie met junior, dinsdag veel huishoudelijk werk gedaan zoals een paar wasmachines laten draaien, de vaat gedaan en een cake gebakken. Voor woensdag staat er een minivoetbalwedstrijd van het werk tegen de Portugese club op het programma. Bovendien moet ik dringend naar de huisarts want mijn anti-cholesterolpillen (Lipitor) zijn op en blijkbaar helpen ze niet, aldus de laatste bloedproef. Dus ik zal allicht zwaardere stuff moeten slikken. Daarnet gezien in Man Bijt Hond dat dagelijks champagne drinken een uitstekend (maar nogal duur) alternatief is ...

Commentaren

:-) ik merk het ... dat je geen lentekriebels hebt ... jij geen commentaar ... een unicum in mijn blogleventje ;-). Je hebt het duidelijk heel druk en dan zijn er belangrijker zaken dan bloggen he. Ik wens je een fijne woensdag toe morgen.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 03-04-07

goedeavond Geen lentekriebels,wat niet is kan nog komen....

Voor strakjes een goeie nachtrust
Groetjes

Gepost door: Rita | 03-04-07

tja met al die drukte zou het bloggen er voor minder bij inschieten.

Gepost door: beesken | 04-04-07

Goedemorgen :-) Probeer er toch een fijne woensdag van te maken.
Lieve greotjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 04-04-07

1 glaasje per dag... jij zou direct die hele fles leegmaken, zeker ;-))

lieve maangroetjes en nog prettige paasdagen verder

Gepost door: Lunita | 04-04-07

precies wel heel drukke dagen achter de rug he! En dan moet blggen af en toe blijven liggen, bij mij gebeurt dat ook hoor. Maar toch fijn dat je af en toe nog op bezoek komt. vele groetjes

Gepost door: sylvie | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.