19-03-07

zondag = gezinsdag

Zondagmorgen was er geen uitslapen bij want de kids moesten om 10 uur in het Provinciaal Hof in het centrum zijn voor de generale repetitie van het lenteconcert van Muziek Op School. Tegen elven zijn senhora en ik gaan kijken naar hun optreden. Probleempje: prinses had niet gezegd dat de ingangskaarten in haar boekentas zaten en dus hadden we wel betaald maar konden we er niet in. Gelukkig bleek men begripvol aan de ingang. We waren net op tijd om prinses te zien voor het openingslied met alle leerlingen van muzikale expressie en notenleer. Daarna naar het optreden van het klasje klassieke gitaar met junior. Hij speelde behoorlijk zijn solonummer 'Let's Boogie' (zie foto).

 

DSC01455web
 
Daarna nog vlug een aperitiefje en te voet naar huis (brr, koude wind). Na het late middageten en een korte siesta heb ik de banden van de fietsen van junior en prinses in orde gebracht want die stonden al heel de winter sjiekeplat. Toen konden we weer naar het centrum fietsen om het afsluitfeest van de jeugdboekenweek mee te maken in de stadsbieb De Biekorf. Junior wou er persé zijn want de auteur van zijn lievelingsboeken, Geronimo Stilton, signeerde! Het was wel lang aanschuiven maar uiteindelijk kreeg hij twee boeken getekend door het opperknaagdier Stilton. Ondertussen maakte prinses een schattenkaart in de crea-hoek. Twee uurtjes later waren we weer thuis alwaar senhora een berg kleren aan het strijken was. Ik ben in de sofa half in slaap gesukkeld en was net op tijd klaarwakker voor ...de avondaperitief.

Commentaren

ja heerlijk om ze zo bezig te zien, he! Ik heb ook een zeer muzikale dochter, intussen al wat ouder maar ik geniet er nog steeds van om naar een optreden te gaan kijken. ze speelt intussen in een echte band!

Gepost door: beesken | 19-03-07

Weer druk in de weer geweest. Er zijn meer dan 24 uur in een dag zeker bij jullie.

Nog een aangename maandag

Gepost door: Rita | 19-03-07

Mooie foto Mooie foto van Rodrigo!
Ik heb zo geen mooie van mezelf,
anders had ik hem ook gepost!:-)
Bedankt voor het complimentje.
Ik denk dat conservatorium niet
echt voor mij is.
Mijn vorige gitaarjuf (die nu in Oostenrijk zit)
had dat ook al gezegd.
Maar ik vind het leuk bij muziek op school.
Waarom zou ik dan veranderen?

Groetjes

Gepost door: emiel | 19-03-07

amai weer helemaal leven in huis. ene van de strijk had je we kunnen zeggen he, had ik die van mij ook gebracht :-) groetjes

Gepost door: sylvie | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.