12-02-07

't is weer maandag...

't Is weer maandag en lezers weten hoe ik me dan voel. Alhoewel het iets beter is want de zon schijnt en deze middag ga ik op bezoek bij een vriend in R.

Het weekend is prima verlopen met zoals steeds een zaterdagmiddag vol heen en weer geren naar scouts, boodschappen, wijn ophalen, judo. Maar deze keer hebben we wel tijd gehad om een dvd-eetje te bekijken: RV met Robin Williams, een ontspannend niemendalletje maar junior vond het blijkbaar grappig. Zondagmiddag hebben we dan gekeken naar Monster House, een kinderfilm met griezelfiguren. De kinderen zaten gebiologeerd te kijken en prinses was soms bang maar uiteindelijk liep het verhaal goed af zoals het hoort in een film van Spielberg.

Junior heeft een serieuze figuurlijke trap onder zijn kont gehad om zijn schoolwerkjes af te werken. Zaterdag heeft hij met senhora een luchtballon gemaakt voor het Valentijnsfeestje in de klas en zondag heb ik hem dan geholpen met zijn contractwerk over de jachtluipaard. De meester vond het alleszins geslaagd deze morgen zodat hij dus blonk als een gieter en onze inspanningen niet voor niets waren. Voila, dat is het leven zoals het is (of was), iedereen een zonnige week toegewenst...

Commentaren

Tot strakjes.

Gepost door: Rita | 12-02-07

werk over jachtluipaard(wat een toeval!) waren jullie die toevallige bezoekers in de Olmense Zoo?en was je je vrouw beu of wa?

Gepost door: stefaan vanhove | 12-02-07

*** Kom je even een fijne dinsdagavond wensen

groetjes

Gepost door: marc | 13-02-07

Aan hans de famielie een happy Valentijn.

Gepost door: Rita | 14-02-07

hopelijk hebben jullie een leuke valentijn gehad. groetjes

Gepost door: sylvie | 14-02-07

De commentaren zijn gesloten.