03-02-07

change of plans

Helaas geen filmavond op vrijdag omdat repelsteeltje een vergadering had bij de Portugese vereniging. Vandaag had junior een judotoernooi maar ook daar driewerf helaas want hij won slechts twee van zijn drie wedstrijden. Zijn verliesmatch was echt op het nippertje tegen een hogere gordel. Enfin, hij is toch tevreden met zijn medaille. Je mag winnen maar moet ook tegen je verlies kunnen is voor hem een goede levensles.

Ons middagje uit morgen naar de bioskoop valt in het water want we zijn gevraagd op een verrassingsfeestje ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van een goeie vriend. Zijn vrouw had me al weken op voorhand verwittigd maar ik was het toch wel vergeten zeker! Gelukkig hebben we elkaar toevallig gisteren ontmoet (hoeft niemand iets achter te zoeken hoor) waardoor ze me kon herinneren aan morgen. Soit, een verslagje van de festiviteiten volgt allicht nog wel. Leuke zondag voor iedereen...

Commentaren

Hallo :-) Ik wens jullie een fijne en zonnige zondag.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 03-02-07

reactie op reactie ik zal je op de hoogte houden hoor. Ik ga nu naar bed en heb er vandaag ook 11 gerookt! niet slecht voor een hele dag thuis in manlief zijn rook en vanavond op bezoek geweest dus in de rook van manlief en van zijn broer haha.
groetjes

Gepost door: mama van 2 | 04-02-07

Rust en kalmte die woorden horen in een gezin niet thuis, maar bij jullie al zeker niet... ik word al moe van je te lezen ;)

Gepost door: sterrenmama | 04-02-07

*** Weekend weer bina voorbij...pfff..wat vliegt het soms hé...
Fijne zondagavond nog gewenst
Groetjes

Gepost door: Marc | 04-02-07

kom nog eens een goedendag zeggen, nu dat ik eindelijk nog eens een reactie kan achterlaten. vele groetjes

Gepost door: sylvie | 04-02-07

Week-end Weg Allez, maakt een mens al es plannen... Hope you had fun op het feestje! Hou je haaks en geniet van de komende week!

Gepost door: Wan | 04-02-07

hey verassingsfeestjes daar ben ik wel steeds voor te vinden ;-)
Het weekend is weeral voorbij... een prettige werkweek gewenst ;-)

Gepost door: Lunita | 05-02-07

De commentaren zijn gesloten.