26-01-07

'gewoon' weekje achter de rug

Ik heb toch wel weer op mijn dak gezeten zeker. Nu niet voor het beruchte lek maar omwille van de schotelantenne. Door de storm van verleden week was 1 van de vier bevestigingsbouten uit de muur gekomen waardoor de schotel trilde in de wind en er geen ontvangst was in huis. Dat betekende boormachine gaan lenen bij opa, pluggen gaan kopen in de Gamma, ladder op en ladder af, met een flink ei in de broek (hoogtevrees) een gat geboord, plug erin, bout indraaien, en klaar. De ontvangst was....uitstekend! Ik was wel fier op mezelf dat onhandige repelsteel die klus geklaard had.

Minder goed ging het deze week met junior. Thuis gaat het redelijk mits veel aandacht en opvolging van de huistaken maar op school is het twee keer serieus misgelopen. Eerst straf van meester T. om op de compostvaten te klimmen en dan gisteren straf van de directeur omwille van een vechtpartij. Telkens moest hij de Franse les overschrijven (6 keer in totaal) zodat hij het nu wel zal kennen zeker. Aangezien wij van niks wisten doordat hij er niets over verteld heeft, kreeg hij van ons een bijkomende straf: geen Gameboy en morgen niet mee naar een feest. Enfin, morgenavond heeft hij toch een judoproef.

Zaterdag wordt het druk omdat we met de Portugese club een optreden van een Portugese zangeres organiseren. En zoals steeds loopt er altijd van alles mis dat dan door repelsteel dient opgevangen te worden. Best dat adhd-ers snel kunnen beslissen...

19:03 Gepost door Repelsteel in Repelsteel | Permalink | Commentaren (1) | Tags: het leven zoals het is, junior, adhd, repelsteel |  Facebook |

Commentaren

:-) Zo onhandig zijde nu ook weer duidelijk niet hé ... Adhd-ertjes zijn inderdaad vaak speciaal, maar zijn we dat niet een beetje allemaal? ik wil voorkomen dat Sverre in een vakje wordt geduwd. Door zijn rilatine lossen we het softwarefoutje deels op en kan hij verder meedraaien in deze dolle wereld.
Ik wens je nog een fijn weekend toe.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 27-01-07

De commentaren zijn gesloten.