31-12-06

auw!

Een mens wil dan eens behulpzaam zijn! Gisterenavond, na de judotraining van junior, hebben we gyros met frietjes gegeten. Omwille van de geur zetten we daarna de frietpot op het koertje om af te koelen. Senhora komt af met de frietketel en ik hou de achterdeur open, ik doe ze ook weer dicht maar toch wel met mijn duim tussen de deur. GVD en andere verwensingen want er zit een bloeduitstorting onder mijn duimnagel en het bloed klopt hevig door mijn vinger. Ach wie niets doet kan ook niets tegenkomen .

Luistert er iemand naar de radio Donna Top 2006? Ik heb de indruk dat de eerste 1000 liedjes (tis te zeggen van 2006 naar 1000) beter waren dan de top 1000. En zeveren dat die presentaroren doen! Bovendien werkt de livestream niet op mijn pc, dus kan ik niet zien wat ze uitvreten in Sint-Truiden. Maar af en toe zit er leuk liedje tussen en dat maakt dan weer veel goed .

Voor vanavond zijn er feestelijkheden gepland in Wijnendale (een klein dorpje tussen Torhout en Oostende). Met drie Portugese-Vlaamse koppels, die elk een schotel klaarmaken, vieren we bij M.en C. het oudejaar. Gelukkig kunnen we blijven (onze roes) slapen vooraleer huiswaarts te keren. De repelsteeltjes zorgen voor het voorgerecht (tomate crevette met whiskysaus), een deel van het dessertbuffet (molotov en pasteis de nata), de wijnen, en de caldo verde (typische Portugese soep die na middernacht gegeten wordt). Het zal wel plezierig worden want iedereen zorgt dat iedereen een klein geschenkje krijgt .

Bij leven en welzijn ben ik volgend jaar terug op mijn blogje, rest me alleen jullie een prettig eindejaar te wensen en het ALLERBESTE VOOR 2007!!!

14:05 Gepost door Repelsteel in Repelsteel | Permalink | Commentaren (3) | Tags: donna, repelsteel, eindejaar, 2007, torhout |  Facebook |

Commentaren

heyz heel veel plezier in het nieuwe jaar
hopelijk wordt het een jaar vol geluk en dat al je wensen mogen uitkomen!!!
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 31-12-06

Gelukkig Nieuwjaar. Ik wens jullie het allerbeste voor 2007 !
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 01-01-07

]]]] Kwens jullie een weer prettig nieuwjaar

Groetjes

Gepost door: marc | 01-01-07

De commentaren zijn gesloten.