05-11-06

Bruce Willis

Zoals gewoonlijk wordt de vrijdag- en/of zaterdagavond ten huize repelsteel besteed aan gezellig samenzijn met een huurdvd-eetje. En aangezien de favoriet van senhora Bruce Willis is (heb je 'em: 'willis is'), mochten zijn nieuwste producten niet ontbreken:

16 Blocks, met B.W., Mos Def, David Morse en Jenna Stern is een ontspannende actiefilm met een komische noot. Jack Mosley, een lompe flik, moet een getuige van politiecorruptie naar de rechtbank brengen.

Lucky Number Slevin, met B.W., Josh Hartnett, Lucy Liu, Ben Kingsley en Morgan Freeman is een intelligente thriller. Vooral in het begin heb je al je aandacht nodig om mee te zijn met het verhaal: Een wraakengel, Slevin, getraind door een huurmoordenaar Goodkat, zet 2 gangsterbazen tegen elkaar op.

Hidalgo, zonder B.W. maar met Viggo Mortensen (van Lord of the Ring) en Omar Sharif, is een paardenepos. Het gaat om een lange wedstrijd per paard door de woestijn dat inderdaad veel te lang duurt...Maar junior was er wég van!

Brokeback Mountain, met Heath Legder en Jake Gyllenhaal, is een lovestory van 20 jaar (vanaf 1963) tussen twee cowboys. Voor mij wat te langdradig en met te weinig actie maar senhora was er blij mee, dus weeral al mijn punten hé.

Liggen te wachten om bekeken te worden: Over the Hedge (yep, mét de stem van B.W.) en The Wild, twee kinderfilms van enig niveau...hoop ik.

De commentaren zijn gesloten.