22-10-06

CD, junior, stofzuiger en VW

Junior is doodmoe teruggekeerd van een hele week openluchtklas in Heuvelland. Hij had zich één (1) keer gewassen en geen kaartje gestuurd omdat hij geen tijd had. Zaterdag mocht hij meteen naar de gitaarles en de scouts en de traditionele filmavond heeft hij dan maar overgeslagen omdat hij nog te moe was. Ikzelf ben naar wekelijkse gewoonte naar de garage geweest met de VW om zijn voorraadje olie in te doen. Blijkbaar zijn de segmenten kapot in de motor waardoor hij zoveel olie verbruikt maar eerst proberen we met een speciaal product de schade te beperken. Senhora heeft de stofzuiger in overdrive gekregen waardoor die ook stuk is, dus dan maar naar Vandenborre om een nieuwe, eentje zonder zak van Rowenta, en die werkt uitstekend.

Me verder nuttig beziggehouden met cdeetjes branden: Best I en Best II van The Smiths, The Singles van The Smiths, Rosenrot van Rammstein, en The Sailor Not The Sea van Ozark Henry. Op mijn harde schijf staan nog honderden muziekjes, dus daarmee ben ik nog wel een tijdje zoet.

Vanmiddag gaan we wat cultuur opdoen door 'Buren bij Kunstenaars' te bezoeken, samen met opa en oma, en morgen zou ik graag naar Megavino (gastland Portugal) op de Heizel gaan...

Commentaren

Een hele.. fijne zondag

Groetjes

Gepost door: Marc | 22-10-06

Cultuur Hello Bart
Veel bij geleerd deze namiddag
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 22-10-06

alle blijkbaar weer een druk weekend! groetjes

Gepost door: sylvie | 22-10-06

geen zin om al te werken? een fijne maandag! groetjes

Gepost door: sylvie | 23-10-06

....... kom jullie even een fijne avond wensen. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.