01-09-06

te weinig schoolpremie!

Jawadde! Gisteren naar de Makro geweest om het schoolmateriaal voor de kids te kopen (prinses naar tweede leerjaar en junior naar vijfde leerjaar). De rekening was (enkel en alleen voor hun schoolmateriaal) 104 euro. Overigens vandaag de premie ontvangen (2x50€). Je moet wel bedenken dat er nog heel wat materiaal van het vorig jaar te gebruiken is (schaartje, lijm, verf, enz...). Het duurste artikel was een woordenboek Nederlands voor 23,50 euro (Studieboek van de Nederlands Taal, Van Dale).

Van het VW-front? Nog geen nieuws en ik heb mijn limo nodig morgen!!!

Gisterenavond ook nog op solli-gesprek geweest en ik was één van de twee kandidaten voor de (deeltijdse) job maar tussen de lijnen hoorde ik dat eigenlijk de voorkeur uitging naar de andere en ik heb mijn kandidatuur ingetrokken. Ondertussen is nog één sollicitatie hangende voor een heel interessante job. We zien wel...

Commentaren

.... ikke niet hoor!! ik heb een super fantastische job en doe het nog steeds heel graag, dus nee geen andere job voor mij maar wens je heel veel succes. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 01-09-06

schoolpremie Ik vind het erg dat mensen nu reageren op de schoolpremie die uitbetaald wordt. Voordien hadden wij geen enkele toelage bij het begin van het schooljaar. Elke bijdrage moeten wij toejuichen.
Wat ik wel frustrerend vind. Vele mensen merken op dat alles zeer duur is, maar waarom geven zij toe aan de wereld van "het dure merk".
Er zijn vele artikelen, die even mooi, of zelfs mooier zijn dan sommige merkartikelen ; vb. voor een boekentas, de keurze is enorm, maar waarom moet zoon/dochterlief ook een boekentas hebben van een bepaald merk. Meestal is dit het geval omdat de invloed van andere schoolgenoten bij deze keuze ernstig doorweegt. Hier ben ik van afgestapt. Mijn twee kinderen, van 10 en 12 hebben al wat hun hartje beliefd, maar merkartikelen zijn bij ons niet noodzakelijk (voor schoolgerei bedoel ik). Om even af te wijken ;Ik vind het veel belangrijker dat het voedsel dat op tafel komt, van goede kwaliteit is.

Gepost door: karin.audenaerdt | 04-09-06

De commentaren zijn gesloten.