27-08-06

Plopsaland

Vandaag (bijna) het einde van de vakantie gevierd met een dagje Plopsaland. Gelukkig was het goed weer: rond de 20°, af en toe zon, weinig wind. Slechts op het einde van onze dag (rond 18 uur) een plensbui. De kids waren dolenthousiast over de dag (ondanks eerdere scepsis).  Samen met senhora op de 'rollercoaster', de 'draak', de 'splash' en de 'supersplash', ze moesten er allemaal aan geloven.

Ikzelf? Euh, de drijvende schoteltjes, het treintje door het park, de monorail, en de hangbrug (maar dat was al 'te hoog' gegrepen), ja...er moest toch iemand achterblijven om voor het rugzakje, en de brillen, en de portemonnee te zorgen!

Het is er wel duur, maar dat zal in andere pretparken ook wel zo zijn zeker. Voor een flesje Coca-Cola 2,50€ en een Samsonbox (frietjes, frikandel, drankje en prulletje) 7,95€. En nu zijn de centen op. De volgende dagen beginnen we met schoolgerief te kopen voor junior (5de leerjaar) en prinses (2de leerjaar). Is er nog nieuws over die extra-premie voor schoolgaande kinderen, gaat dat nu door???

Commentaren

Premie Dat gaat door !

Gepost door: ? | 28-08-06

HI! ja dat gaat door!ze zouden in augustus uitbetaald worden!! ik heb ook nog niets ontvangen. voor de lagere school zou het een 50 euro zijn en het middelbaar 75 euro. groetjes!

p.s ik ga een linkje geven

Gepost door: mama van 2 | 28-08-06

de premie komt eraan!!!!!!!! De schoolpremie wordt gestort (voor werknemers van de Vlaamse Gemeenschap) op 31 augustus 2006 met vermelding "schoolpremie". (50 euro per kind in het lager onderwijs)

Gepost door: Zonnebloem | 29-08-06

De commentaren zijn gesloten.