16-07-06

drukke voorbije week

Ik lijk wel een slang die zijn huid aan het afwerpen is! Na de uitstap met de kinderen naar zee was ik pijnlijk rood verbrand, en dat is met een dermatologische zalf van de apotheker geleidelijk aan verbeterd. Maar nu hangen losse vellen huid aan mijn borst en bovenarmen. Het jeukt en op sommige plekken zit er vocht onder de loskomende huid...

 

 

 

 

 

 

Daar hebben junior en prinses geen last van. Dat zal hun Portugees bloed zijn zeker?

Daarna was er het verjaardagsfeest van Sandra, met veel (oude) bekenden:

 

 

En tenslotte ben ik begonnen met alles klaar te leggen voor onze vakantie. Tussendoor nog wat gebarbecued, mijn favoriete avondactiviteit:

 

Schoon toestelletje hé! In het begin was het wat wennen aan de grootte maar ondertussen is het een koud kunstje (koud??) om in een half uurtje de kooltjes roodgloeiend te hebben.

 

En natuurlijk mijn pièce de résistance van deze week: cementeren en dan beplakken met een anticondensproduct van mijn livingmuur:

Binnenkort vertrekken we en ik moet nog een sollicitatie indienen voor een deeltijdse job die er heel goed uitziet. Duimen maar dat bij mijn terugkeer er geen brief ligt in de trant van 'tot onze spijt moeten wij u meedelen dat u niet beantwoordt aan het profiel'...

 

(als je op de kleine fotootjes klikt, wordt het groter en duidelijker)

18:51 Gepost door Repelsteel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: repelsteel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.