28-06-06

dokter in de zaal?

Zondag jl. pas laat thuisgekomen na de overwinning van Portugal op Nederland. Als verantwoordelijke moet ik zorgen dat alles netjes wordt achtergelaten (hihi). Helaas heeft zich dat gewreekt op maandag en dinsdag: eigenlijk geen poot uitgestoken.

Enkel maandagmiddag op doktervisite en 's avonds naar een werkvergadering van de Guldensporenmarathon (ik ben delegatieleider voor Portugal). Dinsdag nog twee dringende vertaalwerkjes gedaan (eigenlijk al over tijd maar kom, de opdrachtgevers waren content).

Vandaag woensdag was dan weer een drukke werkdag voor mij. Om 9.15 uur uit de veren, gevolgd door bezoek van opa, daarna een hele wasmand kleren (schooluniformen!) gewassen en te drogen gehangen, daarna op de kinderen gepast, dan vlug met prinses naar de kapper, wijn geleverd, oma bezocht, snel wat boodschappen gedaan, dan naar huis om een receptie voor te bereiden, dan het bezoek ontvangen en bijna dronken gevoerd (met caipirinha), om 21 uur gegeten, kinderen in bed, en oef...

Mijn programma voor de volgende dagen ziet er voor het eerst sinds heeeel lang ook volbezet uit: voor morgen heb ik me ingeschreven op een excursie met 'luxe-autocar' naar Brussel met gids, morgenavond vergadering (nu al geen zin), vrijdagmiddag rapporten met oudercontact (help!), vrijdagavond vergadering van de Portugese club (nog voor te bereiden), zaterdagmorgen naar Brussel met minibusje om gastatleten op te halen voor de marathon, lunch in Veneto, tussendoor nog een stand over Portugal in de Brugse Hallen opstellen, 's middags naar de Portugese club om de match Engeland-Portugal te zien, 's avonds Pasta Party in hotel Scandic, zondag heel de dag in de weer met de Portugese atleten (o.a. receptie stadhuis en andere protocollaire verplichtingen), zondagavond VIP-banket in opnieuw de Scandic, maandag opnieuw met minibusje naar de luchthaven, dinsdagmorgen OPNIEUW naar de luchthaven om broerlief met family uit de US of A op te pikken, ....

Ik vrees dat ik ofwel naar de helft van de geplande activiteiten mijn kat stuur ofwel superdosissen amfetamines (Rilatine) zal nemen. Dat alles in combinatie met hoge temperaturen (ik hoorde een voorspelling van 30° C) en hier en daar een glas wijn.

No way José, maandag en dinsdag zal hier niks verschijnen....

Hasta la vista baby, I'll be back! ...of nooit meer.

22:29 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.