09-06-06

groeten van een kreeft

Omdat mijn arts gezegd had de zon op te zoeken en de controle-arts me geadviseerd had naar zee te gaan...

Ik ben dus deze middag naar Zeebrugge geweest om te genieten van de gezonde jodiumlucht, de zeebries, en de zon. 't Is vooral beperkt gebleven tot de zon en mijn lichaamsbeweging bestond uit een geschikte ligpositie zoeken. Resultaat: in slaap gevallen, kinderen niet van school opgehaald en zo rood als een kreeft.

 

 

Ik ben dan maar rechtstreeks naar Casa Videira gegaan om de zaal klaar te zetten voor het avondmaal zondag na de uitstap in Brussel. Thuisgekomen om 18 uur want senhora had de auto nodig voor haar werk, daarna zelf in zeven haasten naar de winkel van TV-Vlaanderen Digitaal om de module op te halen, toen geprobeerd om de schotelantenne te richten op 19,2° oost, daarin vierkant mislukt (ik heb twee linkerhanden), dan maar de barbecue aangestoken en uitgebreid gesoupeerd met senhora en de kinderen. Het was 23 uur toen ze naar bed gingen, gelukkig voor hen staat er niets op hun programma (geen gitaarles, geen scouts, geen judotraining). Morgen moet ik beslist naar de Brugse jeugddienst om de Roefel- en Grabbelpas voor de kindjes en daarna wat inkopen doen in Horeca Totaal voor het souper van zondag. 's Namiddags zal het weer sukkelen worden met de schotelantenne (in die hitte op het dak!).

 

Zondag organiseren we een uitstap naar Brussel ter gelegenheid van de Portugese feestdag (jaarlijks zo'n tienduizend bezoekers op het Van Meenenplein in Saint-Gilles), gevolgd door een souper in het lokaal en een supportersavond voor de voetbalmatch Angola-Portugal. Het zal een drukke maar vooral warme dag worden (30° in de voorspelling!) maar helaas kan ik geen pintjes drinken vanwege de medicatie (alhoewel...).

 

Soit, proberen goed uit te rusten maar met die verbrande rug, schouders en kuiten zal het moeilijk worden. Doei!

 

 

Até a vista! 

23:48 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.