08-06-06

The Sopranos

pillen en zon
Sinds gisteren is het eindelijk een beetje warmer geworden (alhoewel de nachten nog koud zijn). Meteen heb ik maar de helft van mijn medicatie nodig.
actie...
De laatste dagen absoluut niks uitgericht, gewoon slapen-opstaan-in zetel hangen-kinderen van school halen-in zetel hangen-eten-wat op de pc foefelen-slapen...
te laat
O ja, ik heb pasfoto's laten nemen voor de nieuwe electronische identiteitskaart, want dat moest op 12 mei in orde zijn...ik ben dus een beetje over tijd.
Verder vandaag naar de pediater met junior omdat hij te weinig gewicht en gestalte heeft. We hebben drie uren rondgelopen in het AZ Sint-Lucas voor schildklieronderzoek, bloedafname, botradiografie,...Enfin volgende week hebben we de eerste resultaten.
noppes
Nog twee negatieve reacties  binnengekregen op mijn sollicitaties: diensthoofd personeel en administratie in Ter Duinen en coördinator dienstencheques bij Familiehulp. Er is nog eentje onderweg en daarnaast heb ik (weeral eens) een nieuw ideetje waarop ik nog zit te broeden.
spagettivreters
Ik heb de hele eerste jaargang gehuurd van The Sopranos en dagen aan een stuk uitgekeken. Schitterende maffiaserie ! Helaas was de tweede serie tijdelijk niet in de videotheek, dus dat moet nog een beetje wachten.
olé olé
Ondertussen begint in het weekend het wereldkampioenschap voetbal en mijn droomfinale is Portugal-Brazilië . Met de club Vlaanderen-Lusitânia hoop ik wat leuke avonden en middagen te beleven. Meer informatie op hun website: http://www.vlaanderen-lusitania.com/
See ya there bro!

21:42 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.