19-05-06

Je t' adore

Ik heb het laatste stukje gezien van de halve finale van Eurosong. Awel 't is een

schande dat Kate Ryan niet bij de tien is die doorgaan naar de finale. Ik heb in het overzichtje geen enkel liedje of act gezien die beter was, tenzij het Balkanliedje Leila uit Bosnië-Herzegovina. Zo zie je maar: wat wij goed vinden is niet noodzakelijk goed in het oosten van Europa. Trouwens, waarom zit Israël in de finale van zaterdag, ligt dat ook in Europa? (foto: Belga)

Voordien moest ik eerst naar de receptie van de avondschool in Het Gravenhof in Wijnendale. Veel volk (cursisten) en een lekker biertje dat ik nog niet gedronken had, de 'Torhoetenaere' of zoiets.

Ondertussen is junior in alle staten want het is morgen zijn verjaardag (10 jaar) en dus zou én moest mama repelsteel taarten bakken voor de klasgenoten. Hij is sowieso al één brok zenuwen, dus kijkt hij angstig/hoopvol uit naar wat hij krijgen zal van mij. Ik heb het echter nog niet gevonden: een bepaald spelletje voor zijn Gameboy. Maar dat komt wel. Alhoewel...morgen vroeg uit de veren om naar de groothandel in Anderlecht drank te gaan halen, daarna snel lunchen in Sint-Gillis want om 13.30 uur moet ik in Zaventem Portugese familie gaan oppikken. Dus vlug pc afsluiten en tot de volgende keer! (hopelijk met zon i.p.v. zo'n verschrikkelijke regen). 

00:31 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.