24-04-06

verwikkelingen alom

Het is alweer een week geleden dat ik nog iets heb opgeschreven. Soms post ik tweemaal daags een berichtje en soms een week lang de grote stilte. Voor verleden week had ik goeie redenen. Ik voelde me wat down en had absoluut nergens zin in. Van de geplande klussen in huis is dan ook helemaal niets terecht gekomen. (op dat fotootje staat toch wel een wreed schoon meisje hé?)

Naar de bijeenkomst van volwassenen met ADHD in Brugge heb ik mijn kat gestuurd. Ik had al genoeg problemen van mezelf zodat ik niet de nood voelde om een ander zijn miserie te aanhoren. Verleden week heb ik tweemaal buitenshuis geweest. De eerste keer nadat ik 6 dagen binnen heb gezeten. Halverwege (naar het centrum van de stad) moest ik een bankje opzoeken op het Simon Stevinpleintje om uit te blazen. Uiteindelijk ben ik met trillende benen weer thuis geraakt.  

Donderdag dan gezinsgesprek gehad met de pedagoge voor junior en blijkbaar evolueert dat redelijk gunstig voor hem. We proberen hem nu de tweede helft van de week thuis op te vangen in plaats van in het therapeutisch dagcentrum. Maar woensdagavond heb ik dan wel de avond doorgebracht op de spoedgevallen van het AZ Sint-Lucas want junior had tijdens de judotraining zijn ligament van zijn linkerduim gescheurd. Veel pijn deed het niet, integendeel hij had een smile tot zijn beide oren wanneer de dokter vertelde dat hij in het gips moest!

 

 

Daarna moest ik alle wilskracht benutten om het Portugese feest van gisteren zondag voor te bereiden: vrijdag naar Brussel om inkopen, zaterdagmiddag de zaal klaarmaken en zondag dan de 'festa portuguesa'. De zaak was weeral eens uitverkocht zodat het van 's morgens 9 tot 's avonds 22 uur weer jakkeren was om alles rond te krijgen. Gelukkig verliep alles in opperbeste sfeer, ondank de regenbuien, en was iedereen content. Ik heb wel nu en dan iemand een 'snak' gegeven maar niemand nam me het kwalijk (allé hoop ik toch).

Vandaag heel veel gerust. Er zijn twee sollicitaties de deur uit maar ik heb nog geen antwoord. Een derde sollicitatie hoop ik deze week op te stellen en te versturen. Ik ben vanavond eens naar een vergadering geweest van de Brugse marathon in Cruydenhove te Oostkamp. Ik ben verantwoordelijke voor de atleten uit Portugal. Maar best dat het nog niet teveel extra werk geeft. Verder lijken me morgen dinsdag en donderdag de drukste dagen van de week. Morgen ben ik vrijwilliger om prinses en haar klasgenootjes van het eerste leerjaar te begeleiden naar een tentoonstelling en 's middags moet ik naar de ...tandarts. Ik heb zondag letterlijk een voorste tand stukgebeten en nu lijk ik wel op dat reclameventje van Colgate (een paar berichten hiervoor). Donderdag dan tweemaal naar het ziekenhuis, 's morgens voor junior zijn arm en 's middags voor mezelf.

Allez, ik hoop deze week wat klussen in huis op te knappen...

23:56 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.