10-04-06

daar gaan we weer

Daar gaan we weer, voor een nieuwe week. De tijd is gewoonweg niet te stoppen en God weet dat ik dat soms zou willen...
Het afgelopen weekend werd aangevat op traditionele wijze van de repelsteel-clan: vrijdagavond = filmavond. Na het 'jantar' met een vriendin en haar dochtertje, keken we naar 'Chicken Little'. Alhoewel kijken...Ik vermoed dat ik na 15' in dromenland lag! Maar naar de reacties achteraf te horen was het 'gene vetten'. Ik heb dan nog gekeken naar 'Lord of War' met Nicholas Cage, en dat vond ik wel bijzonder onderhoudend.
Voor zaterdagavond hadden we 'King Kong'. Die film duurt 3 uren! En langdradig! En flauwe effecten én voorspelbaar als je de originele zwartwit-film al meermaals gezien hebt op zaterdagmiddagen in de jeugdjaren. Nu zijn we halverwege gestopt omdat we Portugese vrienden op bezoek kregen om de topwedstrijd Sporting Lissabon-FC Porto te zien. Het was een flauwe match maar de sfeer zat er desalniettemin goed in na een paar glazen bagaço en cerveja. O ja, Porto won na een floddergoal.
Zondag was het palmzondag, dus is de clan naar de mis geweest en 's middags moest iedereen stil zijn voor Paris-Roubaix. Cancellara vond ik een verdiende winnaar. Boonen lijkt me niet zo sterk bezig zoals verleden jaar. 's Avonds moesten we dan gaan eten bij een Braziliaanse vriendin. Het werd een rustige maar aangename avond waar vooral de vrouwen kwetterden en tetterden.
Dus eigenlijk heel het weekend Portugees gepraat en gehoord. Vandaag zou ik wat klusjes in huis opknappen maar ik zag het niet zitten. Gevolg: lang slapen en dan wat aanmodderen in huis. Morgen beter.

18:19 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.