20-03-06

al twee weken

Het is al veertien dagen geleden dat ik nog iets geschreven heb op mijn blogje.
Excuses, maar dat heeft goede redenen dacht ik.


Op maandag 6/3 werd senhora geopereerd aan haar pols waardoor ze niks kan doen met de handen. Dus is uw blogslaaf verplicht om het huishouden op zich te nemen:

Met twee kleine kinderen betekent dit nogal wat. Aankleden, naar school sturen, de vaat opruimen, voor middagmaal zorgen, lieverdjes afhalen van school, vieruurtje fabriceren, helpen met huiswerkjes, avondmaal bereiden, vaat doen, de duveltjes in bed krijgen, huis opruimen, en oef...

Meestal ben ik met alles rond tegen tienen, net op tijd om de Laatste Show te zien, gevolgd door het Journaal.

Daarna op pc om mijn mails te bekijken, muziek te beluisteren als ontspanning en dringende zaken af te handelen. Tussendoor ook het tijdschriftje en de lidkaarten van de Portugese club in mekaar gebokst.

 

Voor dit blogje heb ik dus weinig tijd gehad maar ik beloof verbetering. Senhora heeft ondanks haar 'hand-icap' nog een bijverdienste gekregen door de naschoolse opvang te leiden in de kleuterschool in de straat waardoor ik een uurtje heb om te computeren.

 

Ondertussen heb ik alle moeite van de wereld om mijn persoonlijke administratie bij te houden (brievenpost lezen, tijdschriften doorbladeren, rekeningen betalen, ...), lessen voor te bereiden, sollicitatiebrieven te schrijven, ...

 

Binnenkort hoop ik jullie het goede nieuws te melden over de nieuwe job (er zitten een drietal opportuniteiten in de pijplijn).

 

Ajuus! 

03:12 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.