06-02-06

over mij, spagetti en Eurosong

Olá!

Weeral een weekendje voorbij (hei, we naderen al Valentijn ) en ik moet zeggen dat het bij de repelsteel-family goed verlopen is:

 

De vrijdagavond werd alvast goed ingezet met een Nieuwjaarsreceptie in de Belsepit, het dagcentrum van junior. Na pizza en koffie van een 6-tal Portugezen bij ons thuis, hebben junior en ik meegedaan aan een zaalvoetbalwedstrijd in Sijsele. We hebben helaas verloren met 8-5 en het ergste van al: op dit eigenste ogenblik ben ik zo stijf als een plank (in mijn benen).

 

Zaterdagmiddag gingen junior en prinses met de scouts schaatsen in het Boudewijnpark. Ideaal voor mij om spagettisaus te bereiden:

 

6 kg gemengd gehakt

1 kg marktverse courgettes

1 kg marktverse aubergines

3 grote marktverse wortelen

1 kg ajuin

2 kg marktverse tomaten

2 blikken tomatenpuree

3 blikken gehakte champignons

2 kg marktverse paprika

geheim (ahum) kruidenmengsel: blikje tomatenconcentraat met een knoflook, spagettikruiden, piri-piri, en....

Na de 'Kampioenen' werd ten huize repelsteel gesmuld...

 

Daarna naar de prachtige film op Eén gekeken: 'Play it to the bone' met Woody Harrelson en Antonio Banderas.

 

Zondagmorgen werden we verwacht in de kerk voor Maria-Lichtmis (of course gevolgd door een receptietje), en na de belegde broodjesmaaltijd, platte rust en een komische dvd met Adam Santler, vertrokken we naar het AZ om mijn broertje te bezoeken die een verse kleine heeft ingedaan (Georalph!!!!!).  Vandaag maandag moet ik de andere kleine (Joyce, 2 jaar en 2 maanden, cute maar met veel 'kwik') gaan ophalen opdat mama en papa en bébé rustig kunnen acclimatiseren thuis.

Daarna nog effe bij opa en oma langs om te aperitieven, daarna friet met kalfskoteletten, Eurosong (ten huize hadden we twee favorieten die het gehaald hebben voor de finale: Kaye Styles en Kate Ryan), en bedtijd....

 

De plannen voor deze week?

Babysitten voor Joyce, dinsdag therapeut van junior, woensdag orthodontist en judo voor junior, woensdagavond concert voor prinses, vertaling maraton N-P doen, les P geven donderdag, zaterdag concertje meepikken in Magdalenazaal, tussendoor werken voor de vzw Lusitânia, solliciteren, enz... 

01:47 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.