28-01-06

overzichtje passé simple

Hallo iedereen,

 

Ik ben een tijdje ziekjes geweest maar ondertussen ben ik 'herstellende'.

Wat is er zoal gebeurd de laatste tijd?

 

Welnu, op Spiritueel gebied ben ik momenteel actief als waarnemend verslaggever en volop in voorbereiding (drank-bar) voor zaterdagavond: receptie en gastronomische souper van Spirit-Brugge. Wie nog wil komen (dat mag), moet me absoluut via mail of gsm verwittigen!!!!

 

Op spiritueel gebied (zijnde de parochie Sint-Maria en -Magdalana) is het voorlopig kalm (alhoewel ik dringend nog twee verslagen dien op te maken en door te sturen). Iedereen is alvast welkom (in het bijzonder de gezinnen met kinderen) op de bijzondere viering in de 'madeleine' op zondag 5 februari om 10 uur n.a.v. Maria-Lichtmis. Voorts kan ik het goede nieuws melden dat eindelijk onze restauratiedossiers voor kerk (glasramen) en pastorie (1e fase restauratie) in een stroomversnelling zijn geraakt.

 

Bij de Portugese club (vzw Vlaanderen-Lusitânia) verloopt alles naar wens: de rekeningen 2005 en de begroting 2006 werden goedgekeurd op vrijdag 27 januari evenals het nieuwe programma voor dit jaar, te beginnen met een groots Luso-carnaval op zaterdag 25 februari: o.a. samba-initiatie, slagwerkorkest, en vele soorten Portugese en Braziliaanse cocktails aan 4 euro het stuk!, ambiance verzekerd....

 

Op sportief vlak begin ik opnieuw te sporten op vrijdag 3 februari met minivoetbal (equipe Lusitânia) in Damme. Overigens bereik ik nu.....77 kg (komende van 83 kg).

 

Met de repelsteel-familie gaat alles uitstekend: senhora heeft veel werk, junior doet zijn best op school en prinses ....

 

doei,

repelsteeltje

 

01:04 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.