24-11-05

lang lang geleden...

dat ik nog gepost heb op mijn blogje.
 
Eerst het goeie nieuws:
 
Ik moest naar de longspecialist voor mijn slaapapneu. Na twee raadplegingen (het eerste een uurtje en het tweede vier uren, totaal: zo'n 150 euro ribbedebie), blijkt dat mijn longen en mijn longfuncties in orde zijn. Het is zelfs zo dat het helemaal niet te merken is dat ik een zwaar verslaafde roker ben! Op de longfoto's is er niets te merken en de tests (o.a. op COPD en zuurstofsaturatie) blijken overeen te stemmen met een niet-roker van dezelfde leeftijd, grootte en gewicht!
Niettemin hoop ik toch definitief te stoppen met roken.Van zodra mijn gezondheidsproblemen over zijn, moet ik hier serieus mijn gedacht over maken. Over enkele weken?
 
En dan het slechte nieuws:
 
Junior heeft sinds een tiental dagen een ernstige terugval. Hij is momenteel niet te doen thuis en in school. Gelukkig begrijp ik steeds meer hoe het komt door de psychologische en ortho-agogische inzichten die verstrekt worden door het therapeutisch dagcentrum waar junior na de schooluren verblijft. Deze meiden (een multidisciplinair team bestaand uit maatschappelijke werksters, psychologen, A1-opvoeders, en andere -peuten) doen hun werk uitstekend!
 
Ik ben een paar dagen buiten westen geweest, allé tis te zeggen mijne pc, door een virusaanval. Hierdoor was zelfs mijn internetverbinding onmogelijk en is mijn MSOffice- pakket foetsie. Na drie dagen zoeken (en vele dure telefoontjes naar de helpdesk) ben ik er uiteindelijk in geslaagd een deel van mijn bestanden te recoveren.
 
Ikzelf ben natuurlijk content met de longspecialist, maar de rest verloopt heel moeizaam. De medicatie zorgt nog steeds voor problemen en ik vrees dat het nog niet voor morgen is dat ik terug aan het werk kan. Bij de minste inspanning moet ik uitgebreid recuperen. Als ik me al inspan voor iets! Want de goesting is volledig weg. It 's in the head...
 
Allé dat is het voor nu, de volgende dagen heb ik een -voor mijn doen-  druk programma. Ik hoop jullie te informeren zaterdag. Tot dan,
 
abraço,
repelsteel

04:31 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.