29-10-05

halloween en goed nieuws

In deze Halloweentijden (griezelig, donker, scary) toch wat goed nieuws uit huize repelsteel.
 
Junior heeft zijn best gedaan op school: zijn rekenknobbel was al goed ontwikkeld en nu haalt hij op zijn herfstrapport de 90%. Zijn taal is ook verbeterd: met maar liefst 8 punten omhoog tot 78%. Dat geeft een gemiddelde van bijna 84% dus ben ik een klein beetje tevreden. Op naar de 90% (want dat kan hij met zijn begaafdheid wel aan).
 
Prinses repelsteeltje heeft in het eerste leerjaar ook haar best gedaan: haar eerste woordjes (maan, roos, vis, sok, ik, neus, doos, ...) kan ze lezen maar haar taal is bijlange niet zo goed als haar rekenen: daar heeft ze gewoonweg alles juist.
 
Twee kinderen met een rekentalent terwijl repelsteel zelf amper tot 10 kan tellen. 't Zal dus wel van de senhora komen...
 
Repelsteel zelf heeft goed nieuws over zijn cholesterol: die is in een paar maanden tijd met medicatie tot een aanvaardbaar peil teruggebracht (van 300+ tot 158!), voor de rest blijken alle functies normaal te werken. Ook de lichen planer (huidinfectie) is al voor 1/3de verbeterd in een paar weken tijd door de cortisonezalf.
 
Straks wordt dat hier nog huisje weltevree!
 
En over wat moet ik dan schrijven???
 

21:19 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.