17-10-05

lang geleden

Lang geleden dat ik nog iets gepost heb op mijn blogje (toch al zes dagen, en dat is lang voor mijn blogverslaafden).
 
But: listen very carefully, I say thiz only oinze...
 
Maar hier is jullie repelsteel terug. Ik zou willen zeggen 'gezond en wel' maar helaas... (zie andere posts voor meer uitleg).
 
Overigens heb ik het bijzonder druk gehad met de organisatie van een fado-optreden (met eten) en door alle moeite (niet enkel van mij hé, maar een hele equipe!) is het een succesvolle avond geworden, zaterdag jl. Voor meer uitleg hierover (en wat fotootjes) kan ik jullie de blog van de vzw Vlaanderen-Lusitânia aanbevelen: http://vlaanderen-lusitania.skynetblogs.be/
 
Gelukkig kondigt deze week zich wat rustiger aan. Woensdagavond moet ik nog wat formaliteiten vervullen met de zaaluitbater van de Portugese club en daarna wordt ik verwacht in de Versteende Nacht, café in de Brugse Langestraat, waar Prego een gratis vat geeft aan alle li-li's. Trouwens elke jongere en elke 'young at heart' is er van harte welkom!!!
 
Hoogtepunt van de week wordt ongetwijfeld donderdagmiddag. De president van de Portugese republiek heeft mij en de senhora uitgenodigd voor een receptie in Brussel n.a.v. zijn staatsbezoek aan België. De senhora is in alle staten want ze heeft niets om aan te doen!! En 't is zo koud buiten! (ik vind dat ze in haren bloten er nochtans goed uitziet). Enfin ik hoop hierover iets te posten: blunderende Bart, Spaans praten met de Portugese president, glas omkieperen, toastje op mijn revers morsen, olijf laten belanden in de decolleté van de presidentsvrouwe, verkeerd rijden en te laat aankomen, soit, de mogelijke flaters zijn eindeloos. Wordt dus vervolgd.
 
Overigens wordt het ook een drukke TV-week: ik zie graag 'de slimste mens' en deze week wordt de finale gespeeld. Dinsdag is er ook nog Clubtje dat in Oostenrijk speelt, duimen maar!
 

23:29 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.