04-10-05

feest ten huize van...

Het jongste lid van de familie repelsteel werd zondag 6 jaar.
 
De peter (Nuno) en het ene paar grootouders konden moeilijk uit Portugal komen om te vieren, maar de meter (Ana) is dan wel Braziliaanse, ze woont gelukkig in de buurt! Dus samen met meter en haar gezin, en onze beste vrienden hebben we zondagmiddag een etentje geprepareerd en de zesjarige gefêteerd.
 
Maar........tegenwoordig zijn al die kleine mormels verwend tot en met! Bijgevolg wordt ze dinsdag gevierd in de klas (yep, cadeau voor de klas en best nog iets meebrengen om te vreten), woensdagmiddag komen de vriendinnetjes (yep, een stuk of 8 en dan moest ik nog de enige jongen -haar liefje!- weigeren), woensdagavond komen opa en oma om een vispannetje te eten maar ondertussen heeft de 'prinses' al laten weten dat ze ook fondue wilt ('t is een traditie bij ons dat de jarige zijn lievelingsgerecht kiest) en dus zal dat ook nog moeten gebeuren deze week.
 
Na het dubbelfeest van senhora repelsteel (geboren op 7/9 maar officieel op 11/9), na deze feestweek met de jongste, en de feestelijke fado-avond op 15/10, volgen: Halloween, Sint-Martinus, Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, en..mijnen verjaardag (oef).
 
Bij repelsteel?
Daar is het altijd een beetje feest...
(bij Club Brugge daarentegen...)

03:15 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.