26-09-05

weekend goed verlopen

Hoogtepunt van het afgelopen weekend was voor mij de organisatie van een Portugese avond met de vzw Vlaanderen-Lusitânia.
Na de (onvermijdelijke) 'zenuwen' -met dank aan Louis-, werd het een gezellige zaterdagavond met veel (nieuw) volk, een prachtige (semi-professionele) diareportage van Jozef, een mooie opbrengst voor de vereniging en veel nieuwe contacten. Kijk gerust eens op deze eenvoudige maar mooie webstek om meer informatie te krijgen: http://www.vlaanderen-lusitania.com/
 
Overigens is het met junior repelsteel (ADHD-zorgenkind) ook goed. Hij is echt goed gestart op school, thuis zijn er weinig problemen met uitzondering van het slapen (daarnet was hij nog wakker, om 1 uur!!).
 
Ons programma voor deze week is gevarieerd: maandag eerste muziekles voor de kleinste repelsteel, dinsdagavond ben ik naar het ziekenhuis voor een slaaponderzoek, woensdag eerste tikles voor junior, woensdagavond vergadering met spirit, donderdagavond les geven, en zondag is het feest want dan verjaart de kleinste (6 jaar).
 
Verslagjes volgen -hopelijk- na elke gebeurtenis.
Iedereen een goeie week toegewenst!!! 

01:16 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.