17-09-05

Gevarieerde Portugese avond op 24 september

Voor de eerste maal naar een Portugese avond van de vzw Vlaanderen-Lusitânia?Kennismakingsavond op zaterdag 24 september!
 
Ook alle leden van de vzw Vlaanderen-Lusitânia welkom want dit is onze:
Ledenverwenavond op zaterdag 24 september!
 
Op zaterdag 24 september vanaf 20.15 uur in Casa Videira, Baron Ruzettelaan 36 in Brugge (Assebroek) wordt u met open armen verwelkomd op onze eerste ‘nazomerse’ activiteit met volgend programma:
 
Diareportage over Lissabon door de heer Jozef Vansteelandt, Portugalliefhebber én lid van diaclub (in het Nederlands, duur 30’)
 
Ooggetuigenverslag van de drie brandweerlui uit Wenduine die vrijwillig (en op eigen kosten!) naar de buurt van Coimbra zijn geweest om de brand in Pampilhosa da Serra te helpen bestrijden.
 
Doorlopende filmvertoning over fado in Lissabon, de ideale teaser/opwarmer voor de fado-avond in oktober! (in het Portugees met ondertiteling, duur 60’)
 
Onze luso-bar met Portugese dranken zal open zijn. Bovendien zullen Portugese hapjes zoals bacalhau- en garnaalkroketjes tegen kostprijs verkocht worden. U zal ook rechtstreekse Portugese televisie kunnen zien.Als uitsmijter geven we iedereen een LusoJornal, de eerste Portugeestalige krant in België en alle leden gekleed in de vzw-polo krijgen nog een extra attentie (omdat we jullie zo graag zien!)
 
Gratis inkom!
 
Breng familie en vrienden mee voor een gezellige avond.
Met vriendelijke groet,
namens de vzw Vlaanderen-Lusitânia

01:30 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.