03-07-05

Uitgaan in Brugge

Het was lang geleden en onverwacht (maar zonder planning is de leukste manier) maar ik heb vrijdagavond nog es een 'staptje' in het Brugse nachtleven gezet.
 
Wat me vooral opviel, is dat de Vuurmolen over zijn hoogtepunt is: weinig volk, slecht volk en geen leuke ambiance. Ik heb de laatste jaren nog nooit meegemaakt dat je op je gemak kon staan/zitten en zelfs verstaanbaar kon praten met elkaar. En dat na middernacht op een vrijdagavond!
 
Dus maar verkast naar L'Amaral: daar was het vollen bak met luide dance-muziek. Helaas is de sfeer daar nogal wat aan de agressieve kant. (Simon, dringend iets aan doen jongen)
 
Wat dan weer erg meeviel was de Lunatic. Vele leuke mensen, toch zitplaatsen gearrangeerd, hippe wereldmuziek, niet te luid zodat praten mogelijk was, kortom: ze zullen me daar nog zien.
 
Geëindigd in de L'Estaminet: de nieuwe uitbater heeft niks veranderd maar toch is het cliënteel weg gebleven. Midden in de nacht (euh, bijna dageraad) zat slechts een handvol mensen aan de bar. Zo zie je maar dat veel afhangt van de uitbater en de 'zulle' overkopen is niet altijd een garantie dat je de vaste stamgasten daarvoor krijgt.
 
Obrigado Francisco, Manel, Sandra en Christina voor de leuke soirée...

01:14 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.