21-05-05

VLD

De VLD congresseert over economie. Naar de nieuwsberichten te horen gaat het om een serieuze ruk naar rechts dat de VLD wilt doorvoeren in haar programma. Natuurlijk ontkent Bartje Somers dat in alle toonaarden.
 
Persoonlijk kan ik de schijnheiligheid op die man zijn gezicht niet aanzien. Hij wringt zich altijd in alle bochten zoals een slang om er toch maar goed uit te komen. Gelukkig zien vele kijkers dat hij zo glibberig is.
 
Ondertussen rommelt het in zijn partij en rollen ze vechtend over de grond. Het doet me denken aan de vroegere CVP.Het blijft duidelijk dat de VLD het individualisme vooropstelt. Wie niet meekan in de samenleving: helaas maar jammer. De 'ondernemer' moet alle kansen krijgen, ten koste van de zwakkeren in de maatschappij. Ondertussen zien we waartoe dit geleid heeft: Vlaanderen is op weg om de VS te imiteren zowel op economisch, sociaal als juridisch vlak.
Laatste feit in deze trieste gang van zaken: een 'ondernemer' dumpt een gewonde (illegale) werknemer voor dood langs de weg. Doe zo voort VLD met het opjutten van de sterkeren tegenover de zwakkeren!
 
Als fotootje hierboven, het nieuwste logo van SPIRIT, de links-liberalen. Voor mij het enige politieke alternatief dat afwijkt van het egoïsme en de verzuring in de Vlaamse politiek.

16:03 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.