08-02-05

Long time no see...

Mijn blogje heb ik een beetje (weliswaar noodgedwongen) in de steek gelaten. Eerst was er het probleem met de overcapaciteit van de Skynet-blogdienst, daarna mijn drukke activiteiten en uiteindelijk werd ik geveld door een griepje. Mea culpa maar dat maak ik direct goed sé.
 
Alvast een update over de laatste acties van repelsteel:
 
-Het nieuwjaarsetentje van spirit Brugge is goed verlopen: lekker eten, veel en goeie drank, maar er mocht wat meer (en schoner) volk zijn. Niettemin een proficiat aan de harde werker: voorzitter en kok...Geert Decock (en compagnie). Indien interesse, ga dan gerust een kijkje nemen op de webstek van spirit Brugge om meer te vernemen. Wij doen immers meer dan ons buikje vullen. Klik op de juiste link in het lijstje van links op deze pagina en je bent er...
 
-De kaas- en wijnavond van de vriendenkring van het Heilig Hartschooltje was een overdonderend succes. Er waren 170 volwassenen en 90 kinderen, en als je daarbij rekening houdt dat er maar 100 kleuters zijn, verspreid over 4 klasjes...
Een uitgebreide keuze kazen (ik schat zo'n 50?), vier soorten (Portugese) wijn, enthousiaste medewerkers, een goeie kinderdisco, veel ambiance, ... Een grote dank aan mijn opvolgster Lies Lantsogt want de vriendenkring/oudercomité is blijkbaar in goede handen!
 
-De tweestrijd om het bewind van de Portugeestalige club vzw Vlaanderen-Lusitânia is ook goed afgelopen. In twee vergaderingen werd uiteindelijk door de meerderheid van de leden gekozen voor mijn ploeg. Bijgevolg kunnen we ons niet alleen de juiste maar ook de rechtmatige leiders noemen van de vereniging. Er is veel twijfel geweest over de afloop van de verkiezingen maar uiteindelijk was het 'een scheet in een netzak' want we hebben met de vingers in de neus gewonnen. Een tijdlang is de werking hierdoor verlamd geweest en nu zijn we met vereende krachten bezig het programma uit te werken. Binnenkort ontvangt iedereen de eerste post van ons, hou alvast onze officieuze webstek in het oog voor het nieuws 'heet van de naald': http://vlaanderen-lusitania.skynetblogs.be/ of de link aanklikken in het lijstje op deze pagina.
 
Deze keer beloof ik op mijn onschuldig communiezieltje dat ik binnenkort (morgen?) weer regelmatig berichtjes ga posten, ondertussen mag je gerust reageren hoor!
 
Knuffels en zoentjes van uw
repelsteel
 

21:39 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.