14-11-04

Lekker lui weekend!

Het weekend loopt op zijn einde, alhoewel voor mij en alle andere ambtenaren nog een extra dagje volgt morgen maandag de vijftiende ('dag van de dynastie').
 
Ik moet zeggen dat ik wel moest recupereren van het avondje stappen vrijdagavond (zaterdagmorgen). Ja, ik ben geen twintig meer hé... Trouwens mijn spieren deden ook pijn, zal wel niet van het voetballen zijn maar van het 'dansen' zekers?
 
Maar het heeft me deugd gedaan: gedachten verzetten, even niet denken aan de problemen van de zoon, effe lekker uit de bol gaan. Kortom, beter en goedkoper dan Prozac.
 
Rodriguinho was gisteren en vandaag thuis, en blijkbaar heeft hij zich geamuseerd. Gisteren naar scouts en judotraining, vandaag videootje en fietstocht gemaakt. Zijn lievelingseten klaargemaakt: gisteren friet met mosselen en vandaag ribbetjes met lookboter en brood. Niettemin waren de slaapproblemen zeker niet voorbij! Om 22.15 u. naar bed, om 23 u. weer beneden, daarna terug naar bed en zondagmorgen op om ...6 uur (ik lag net in bed). Ik ben al blij dat er geen grotere problemen waren en dat hij niet gehuild heeft toen ik hem daarnet afzette aan het ziekenhuis.
 
Allé, dat geeft allemaal een beetje moed.

23:21 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.