13-11-04

Net wat ik nodig had!

De depri-sfeer thuis en bij mij is aan het opklaren. Dat komt door het medeleven en begrip in de reacties. Nogmaals: dank jullie wel!
 
Ook efkes een voetbalwedstrijdje gespeeld gisterenavond. Door rustig en geconcentreerd te spelen won de "Vlaamse gemeenschap Burg" (mijn ploegje) van de ervaren ploeg "provincie West-Vlaanderen" met 2-8! Daarna werd het nog leuker: champagne in de kleedkamer, ijskoud water en geen verwarming in de sporthal van Varsenare (probleem voor de burgemeester die polshoogte kwam nemen), dus frisse pinten zuipen om warm te blijven (!?). De harde kern verplaatste zich met Bob naar Brugge om in de Kogge zich op te warmen (hé, plotseling was het vat Hoegaarden af!), om de stramme spieren in beweging te houden in 'De Coulissen', en uiteindelijk -moe maar tevreden- de sponde op te zoeken tegen het ochtendgloren...
 
Vandaag slaapt ook junior nog eens thuis. Dus dat werd feest met tacos, mossel/friet, en chocoladetoetje, zoals hij zelf verkiest. Hij is enorm lief en zijn zusje enorm...jaloers. Ik denk dat ik morgen zijn zusje naar het ziekenhuis breng i.p.v. hem (graptje hé pol).


22:21 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.