03-11-04

Pantoffelheld en huismus

Amai zeg! Ik denk dat ik het de laatste vijf jaar nog nooit zo kalm gehad heb als nu.
 
Verleden week woensdag 27/10 heb ik een laatste vergadering gehad (van spirit Brugge) en sedertdien niets meer! Enkel nog gaan minivoetballen donderdagavond 28/10 (ik was ahum topscorer ondanks het verlies van de ploeg), gaan eten zondagmiddag bij de sympathieke gasten Sandra en Francisco, gaan eten maandagmiddag bij de oude repelsteeltjes, 's avonds dan wafelbak gehouden voor de juniors en dinsdag 2/11 tijd gehad om 14 kg spagettisaus te maken.
 
Ook mijn agenda voor de volgende dagen en weken ziet er reuze uit: zaterdag 6/11 gaan souperen bij mijn beste 'vrindje' Johan (yep, dat wordt dus zuipen), daarna een bijeenkomst van de vrienden van de vzw Vlaanderen-Lusitânia in Casa Videira (zie link op deze blog), gaan sjotten op 12/11 in Varsenare, en mijn eerstvolgende 'serieuze' vergadering is pas gepland op 16/11 (van de vriendenkring H. Hart waar ik ondertussen vrijwillig 'gewoon bestuurslid' geworden ben). Ook een invitatie ontvangen van Sylvie voor het doopfeest van haar kleine Louise in Gembloux op zaterdagmiddag 13/11. Op 21/11 volgt er een zondagse cultuurwandeling (oops verleden jaar nogal veel 'culturele' jenevers geaperitiefd), op 24/11 ga ik luisteren naar Geert Lambert van spirit (waar ik ondertussen ook vrijwillig 'gewoon bestuurslid' geworden ben), en daarna beginnen de Sinterklaas-feesten...
Ook om naar uit te kijken: het concert van de fadisten Saber da Vida in Sint-Eloois-Winkel op 5/12. 
 
Dus het 'zwarte gat' is nog niet meteen in zicht, integendeel ik ben heeeeeeeel blij dat het een beetje rustiger wordt en dat ik meer tijd kan vrijmaken voor mijn gezin Repelsteeltjes!...en voor dit blogje natuurlijk! Eerstdaags plaats ik een fotoblog, wait and see (and come back and come and come,...)
 
ps ook eens 'sluffers' gekocht en ik moet zeggen, dat voelt heel goed en warm aan de voetjes, een echte ...pantoffelheld geworden!

23:24 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pantoffelheld Dag Bart,
Zo te lezen gaat het jou goed af nu je een paar beslissingen genomen hebt in je leven. Meer thuis zijn bij je vrouw en kinderen en genieten van je vrije tijd . Leuk he. Toch hoop ik dat je nog altijd naar de vergaderingen ga komen van Spirit want er wacht jou daar een mooie uitdaging(remember laatste vergadering) en tussen ons gezegd ik heb jou er graag bij omdat je ook iemand bent die graag uitkomt voor je mening en af en toe mag er nog wel eens gelachen worden he. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken.

Groetjes,
Norbert

Gepost door: norbert | 04-11-04

De commentaren zijn gesloten.