26-10-04

Fado-hobby-dank-drank-hoofdpijn

Zaterdag jl. organiseerden we met de vzw Vlaanderen-Lusitânia een heuse fado-avond in ons lokaal Casa Videira. Al dagen op voorhand waren onze 120 plaatsen uitverkocht. Alle medewerkers liepen op de toppen van hun tenen vanwege nervositeit. Maar uiteindelijk is na ons hard labeur alles prima verlopen. Daarom vooreerst een gemeend dankwoord aan:
 
Herald 'caparica', voor het ophalen van de bestelling in Anderlecht, het sleuren met tafels en stoelen vooraf, de barman met 'corpo' tijdens, en het opruimen nadien (rond 4 uur 's morgens).
Dona Rita, partner van voornoemde, voor hetzelfde: um grande beijo!!!
Dona Katrien, je ziet ze wanneer je ze het meest nodig hebt!, voor de ontvangst en de hulp bij de bar: um grande beijo!!!
Marc, partner van voornoemde, voor hetzelfde: um grande (beij..) euh abraço!!!
Francisco 'tripeiro', voor het klaarzetten van de zaal, de barbecue, de barbediening, maar vooral voor het entertainen van het Portugese publiek op zijn eigen onnavolgbare wijze. Um grande abraço!!!
Dona Sandra, partner van voornoemde, voor hetzelfde en de hulp in de keuken!!! Um grande beijo!!!
Luis, dono da Casa Videira, je ziet hem niet maar hij is er wel! Zonder hem was er geen fado-avond! Um grande abraço.
Dona Clara da Silva Fraga: voor de catering in de keuken en de backup!!! Muitos beijinhos.
Filipe, Marcía e Catarina, voor de prachtige wijnstand! Abraço amigos!
 
En natuurlijk Raízes do Fado (especialmente Anja Luisa), het enthousiaste publiek en onze sponsors Vilanova en Alimentar.
 
Normaal gezien drink ik nooit iets vóór 19 uur. Ik heb dit volgehouden tot 24 uur! Daarna, helaas, was het hek van de dam en de wijn uit de kan in de man...
 
Obrigado todos en todas!
Viva Portugal,
'el presidente'

00:46 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.