11-10-04

MEXICOOOOO.....

Zondagavond 10/10 gaat de repelsteelgeschiedenis in als Noche Mexicana.
 
Ik heb heel de middag geëxperimenteerd en gekookt voor de repelsteeltjes met volgende resultaat (weliswaar zonder Tequila):
 
Albondigas: gehaktballetjes (rund-kalf) met look, paneermeel, bloem, komijn, kruiden en ei.
 
Gevulde tacos: taco met rookworst en mix mexicana.
 
Tacosaus: ui, look, paprika, pepers, komijn, koriander, suiker, zout, peper, tomaten.
 
Enchiladas: tortillas gevuld met rundsgehakt, ui, peper, tomatenpuree, zout, en spaanse pepers, een beetje geraspte kaas erop, en ...pikant!
 
Doritos (mais-chips) met dipsaus.
 
Guacamole: look, ui, koriander en avocados.
 
Alles vergezeld met een stevige rode wijn en water voor de juniors.
 
Bon appetite!
 
Wie een receptje wilt, hoeft maar te reageren. Viva Mexico, Viva Mariachi!
 

01:07 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mexican Food Sorry bro, but I wouldn't eat those enchiladas. To make proper enchiladas, you need green anaheim peppers, torn chicked thigh meat (after boiling it) white melting cheese (chichua) and corn tortillas.
Come and visit and taste the real mexican cuisine at Casa Reckelbus.

Gepost door: wim | 12-10-04

De commentaren zijn gesloten.