03-10-04

repelsteel Marietje: 5 jaar!

Ah, vijf jaar geleden was ik nog maar 24 uren in Portugal. Mijn vrouw was er al enkele weken vanwege de zwangerschap. Na aankomst en platte rust, gingen we ons 'bijeenkomen' vieren in ons favoriet restaurant. Net voor we aan de dessert wilden beginnen: help, mijn water is gebroken...
 
Ik moet zeggen dat het Portugese 'moederhuis' in Viseu fantastisch was: een vroedman (aha, Belgica, fritas e chocolates!), een hele goeie opvang voor de vaders, constante begeleiding, dagelijkse info van arts omwille van reflux dochter en ontsteking mama, en...volledig kosteloos!!!!!
 
Ondertussen is Marie (oei, wat een probleem om haar niet-Portugese naam geregistreerd te krijgen) met tussenkomst van de Belgische ambassade in Lissabon een volwaardige Portugese naam van niet-Portugese oorsprong. Onze dochter is een echte 'girl': prinsessen, K3, snoep en ballet, zijn de enige zaken die haar bezighouden. En toch: 't is een schatje!!!
 
Proficiat Marietje en doe zo voort!!!
 
papa repelsteel die alles voor je zou doen.
 

03:22 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Happy b'day What a cutie! Wish her a happy birthday from her family in the USA. By the way, your Dallas clock is incorrect. Move it ahead with 1 hour. There is currently a 7 hour difference between us.

Gepost door: Wim | 06-10-04

De commentaren zijn gesloten.