25-09-04

and number two is going down, down,...

Aan de bestuursleden met mail laten weten dat ik geen voorzitter meer wil zijn in het schooljaar 2004-2005 van de vriendenkring/oudercomité van de kleuterschool H.Hart. Alhoewel ze aan mijn mouw blijven trekken: neen is neen.
 
Mijn laatste efforts zullen bestaan uit de voorstelling van het oudercomité en het aanbieden van een receptie op de info-avond op dinsdag 28/9. Samen met de secretaris Luc, stel ik een tekstje op en bieden we een drankje aan de papa's en de mama's die de klas met juf van hun kleuter bezoeken. Gezien mijn overactiviteit (zie vorige posts) en ook omdat mijn kleuter repelsteel haar 'laatste jaar' doet, vind ik het tijd om de fakkel door te geven.
 
Zij het niet zonder enige fierheid: oprichten van werkgroep 'klusjesouders' die o.a. een overdekte zandbak installeerden, de slechtste stukken van de speelplaats heraanlegden, onze enquête en de gevolgen voor de verkeersveiligheid rondom de school, de financiering van projecten in de klas ('Jules', speelgoedkoffers, enz...) door de organisatie van succesrijke kaas/wijn-avonden, de mede-organisatie van de afscheidsreceptie voor derde kleuters en ouders, enz... 
 
Ik was slechts de 'enthousiasmeerder' in mijn eigen stijl. Vooral bedankt aan directeur Roger, de juffen Marleen, Trui, Evy en Heidi, en alle fantastische collega's: Luc, Kurt, Muriel, de andere Kurt, Leen, Patrick, Valerie, Alexandra, Linda, Marian, Maite, en alle anderen waarvan de voornaam mij nu ontsnapt...en bovendien alle anonieme medewerkers en sponsors!!
 
Komt allen naar de kaas- en wijnavond op 23/10 (?) , als het deze datum is moet ik me alvast verontschuldigen vanwege de organisatie van een Portugese fado-avond in de Portugese club op dezelfde dag (dat komt ervan als je je agenda niet bij de hand hebt en tegelijkertijd in vier verenigingen zit).
 
Ook bedankt voor de reacties van directeur Roger en van Cecile, voorzitter oudercomité van Repelsteel junior in de 'grote school'. Ik deed het niet daarvoor, I did it my way...
 
Bedankt iedereen!

01:30 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.