24-09-04

One down, three more to go...

Met spijt in het hart heb ik vandaag mijn ontslag gegeven in het oudercomité van de school van Repelsteel junior. Sorry beste voorzitter en collega-ouders.
 
Nu nog drie verenigingen (spirit regio Brugge, vzw Vlaanderen-Lusitânia, vriendenkring H.Hart) om een beslissing te nemen...

02:08 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

One down, three more to go Hallo Repelsteel,
Moeilijk he moeten kiezen tussen al die verenegingen . En jij alleen kan die keuze maken voor jezelf .Je moet zien wat je nog aankan en ook wat kijken naar je toekomst.Ik hoop als je nog iets laat vallen dat het zeker niet SPIRIT Brugge is. Ik kom wel nog niet zolang naar de vergaderingen van SPIRIT maar heb al lang opgemerkt dat we je aanwezigheid daar zeker zouden missen en zeker je inzet als secretaris. Wou jij niet gaan voor een mandaat in het OCMW met de gemeenteraadsverkiezingen? Denk nog eens goed na. En wat je beslissing ook is ik heb respect daarvoor .

Groetjes,
Norbert

Gepost door: Norbert | 24-09-04

one shure to stay Repelsteeltje ben je een beetje down of beginnen de "jaren" te wegen?
Alle gekheid op een stokje.Ik begrijp dat je keuzes moet maken en dat je moet afbouwen.Toch moet je nog een feeling blijven behouden met het middenveld en mag je niet te snel alles opgeven.Je werk bij vzw Lusitania mag je zomaar niet opheven.Vele mensen rekenen op jou en jij bent, naar mijn bescheiden mening, de persoon waar ze kunnen op steunen en terugvallen. Je kwinkslagen zijn gekend.Je eerlijkheid en je oprechtheid zijn rechtuit en soms bots je met bepaalde personen die je eigenlijk niet zo goed kennen.Je bent ook soms een beetje koppig maar dit alles charmeert je eigenlijk wel. Het H.Hart ken ik wel niet maar je moet zelf beslissen wat echt belangrijk is voor jou. Bij Spirit is er niemand onmisbaar en dat besef je zeer goed maar je bent wel de schakel in een stevig geheel.Het zou jammer zijn moest het geheel een missing link hebben.Je inzet voor een plaatsje in het OCMW steun ik ten volste en wil zelfs met jou mee. Vanaf het begin heb ik opgemerkt dat u een persoon bent die medeleven heeft met personen die minder behoed zijn, die anders zijn (vreemdelingen,enz...)en nog veel andere dingen.Je voorstel destijds om een punt te maken aangaande vtreemdelingen heeft mij geraakt. Je kent mij ook hoe ik ten opzichte van dergelijke toestanden denk (Amnesty International)en we kunnen daar aan werken en misschien samen in het OCMW.Destijds was ik in Duitsland te gast bij één van de grootste firma's en dit in een bepaalde branche (financiële).Bij het binnenkomen las ik een tekst: wier nütsen nür 10 %. Een lange tijd heb ik over deze tekst zitten nadenken. Na een tamelijke lange perioden is mijn eurocent of destijds mijnen frank gevallen en heb ik begrepen wat die tekst betekent. Ik wil samen met jou en nog met enkele andere mensen van onze groep tot die 10 % behoren.
See you soon pall

Gepost door: Geert Decock | 24-09-04

Wow, amai Euh, ik ben sprakeloos. Ik hoop dat jullie het menen, Geert en Norbert. Want, echt waar, ik ben ziek van de stress momenteel.
Alvast en op zijn minst: bedankt en jullie hebben er één tegoed van me want dat is nu echt waar ik nood aan had: een beetje morele steun.
Nogmaals bedankt en als er iets bij jullie is, jullie kunnen op me rekenen.
Trouwens na mijn ontslag bij het oudercomité mocht ik zowel van de voorzitster en de directeur ook heel hartelijke mails ontvangen, ik wist niet dat ze me zo apprecieerden.

Gepost door: repelsteel | 25-09-04

De commentaren zijn gesloten.