22-09-04

Verhofstadt in auto-ongeval!

Premier Verhofstadt (VLD, federale regering) had om 22 uur vanavond (na zijn bezoekje aan de koning) een auto-ongeval op de R4 te Gent.  Hij reed niet zelf, wel zijn chauffeur.
 
Nou breekt mijn klomp! Komt dat effe goed uit zeg: regeringsverklaring aan het begin van het parlementaire werkjaar niet klaar, geen oplossing voor DHL en de nachtvluchten, splitsing Brussel-Halle-Vilvoorde zit er aan te komen,...enfin de federale regering is 'vallende'.
 
Ligt meneertje Verhofstadt lekker uit te rusten in het UZ van Gent. Please Guy, je denkt toch niet daar mee de problemen op te lossen???
 
ps mocht het toch serieus zijn: ik wens u een spoedig herstel toe, en aub: ontslaan die brokkenmaker van een chauffeur!

00:39 Gepost door Repelsteel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dhl Zoals je reeds vernomen hebt via de media ligt de premier niet dwars maar die kltzkn van cdh en ecoclo.Leuk is te horen dat een vakbondsman heel duidelijk zijn afkeer heeft aan diegenen die van dergelijke toestanden probeert profijt te halen (Blog en groen!).Hopelijk zullen de mensen nu eens hun ogen opengaan. Je zou natuurlijk hem kunnen verwijten dat hij veel te lang de boel heeft doen slepen maar ik vind dat dhl wel echt veel lef heeft. Daar en bij moest zowel de Vlaamse regering en de Brusselse excutieven ook een oplossing bieden( ze konden dit ook eerder doen en waar bleef het????) Peter Decrem ( de zeikstraal) verwijt een ander partij maar zelfs zijn eigen minister presidents partij had ook geen oplossing en kon deze ook een tijdeje eerder geven maar hij schoof de hete aardappel liever door naar de VLD. Hij wachtte op de val van Verhofstadt II maar rekende op de steun van SP.a-Spirit en dat lukte niet.Ik heb eerder het idee dat zij wel eens het kind van de rekening zullen zijn bij een volgende verkiezing.Mensen vergeten niet zo gemakkelijk meer en de link tussen CD&V met CDH is vlug gemaakt.Deze avond op ter zake heeft Stevaert heel duidelijke taal gesproken en is gelukkig Somers hem bijgetreden.

Gepost door: geert decock | 24-09-04

De commentaren zijn gesloten.